Moskisvet.com
Posilstvo

Zanimivo

Ženin na lastni poroki posilil nevestino sorodnico

S.C.
26. 06. 2013 10.17
20

Poroka naj bi bila za nevesto in ženina najlepši dan v življenju, a kdaj pa kdaj tudi ne gre vse po načrtu. Slišali smo že za najrazličnejše situacije, ko ženin zavrne nevesto ali obratno, a kar se je nedavno zgodilo na neki poroki v Indiji, presega vse meje.

3. junij naj bi bil za neko indijsko nevesto najlepši dan v življenju, saj je dahnila usodni ’da’ svojemu srčnemu izbrancu. Toda ženin, 25-letni Janak Singh, svoji najdražji očitno ni bil ravno predan, na lastnem poročnem slavju je namreč najprej osvajal, potem pa zvlekel v temni kot in posilil eno izmed gostij, ki je bila za povrh še nevestina sorodnica. Nič hudega sluteča nevesta se jed tem zabavala z ostalimi gosti in se ji ni niti sanjalo, kaj se dogaja. Janak naj bi dekletu, ki ga je posilil, pred tem zmešal v pijačo neke vrste drogo, da je bila popolnoma omamljena. Popolnoma pretresena žrtev nikomur ni upala izdati niti besedice, dva dni kasneje pa se je le izpovedala teti, s katero sta šli skupaj na policiji. Tako so ’zločinca’ aretirali, kakšna kazen ga bo doletela, pa bo znano po podrobnejši preiskavi.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414