Moskisvet.com
Miley Cyrus na koncertu - 4

Zanimivo

Mladenič skoraj spal z Miley Cyrus

A.M.
19. 12. 2012 08.25
4

22-letnika iz Kalifornije so aretirali, ko je pod plašč stlačil Miley Cyrus. Čeprav ga čaka sojenje, je mladenič čez noč zaslovel kot mož, ki bi skoraj spal s seksi pevko.

Seveda ne gre za ugrabitev, ampak si je mladenič zaželel napihljivo različico mične ameriške pevke. Iz erotične trgovine je poskušal odtujiti napihljivo lutko "Finally Mylie! Love Doll". Mladeniču so romantični načrti propadli, ko mu je zavoj z omenjeno lutko padel izpod plašča. Trgovino je poskušal oškodovati za 15 evrov. Benjamin Green se bo srečal s sodnikom, po aretaciji pa so ga izpustili brez varščine.

"Finally Mylie" nikakor ni edina erotična lutka, ki upodablja slavne osebnosti. V "vroči" napihljivi seriji je mogoče najti tudi Paris Hilton, Christino Aguilero, Jessico Simpson, Lindsay Lohan in Katy Perry. Edina podobnost s pravimi zvezdnicami je slika dvojnic na embalaži, vse lutke pa so po besedah proizvajalca opremljene s "tremi ljubezenskimi špranjicami".

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400