Moskisvet.com
Neprimerno obnašanje potnikov na letalu - 2

Zanimivo

Šok na letalu!

M.K.
17. 10. 2014 08.12
6

Mnogi mislijo, da je visoko med oblaki dovoljeno vse – tudi tisto, kar je sicer moralno sporno ali celo zakonsko prepovedano. No, s takim ravnanjem se potniki na letalu pokažejo v najslabši možni luči, ob tem pa let pokvarijo tudi sopotnikom ter letalskemu osebju. Poglejte, na kaj vse lahko naletite med potovanjem z letalom!

Tudi pretirano veseljačenje in pijančevanje za sopotnike ni ravno blagodejno.
Tudi pretirano veseljačenje in pijančevanje za sopotnike ni ravno blagodejno. FOTO: Facebook
Ste se po letu z letalom že kdaj pritoževali nad hrupom otrok ali sosedi za vami, ki so neutrudno brcali v vaš sedež? Ko boste pogledali fotografije v spodnji galeriji, boste ugotovili, da ste imeli prav prijeten let. Nihče namreč ni čez vas raztegoval svojih bosih preznojenih nog ali vam jih celo obesil za vrat. Da, tudi to se kot kaže rado dogaja med poleti z letalom, da o neredu, ki ostane za nekaterimi niti ne govorimo.

Tak nered ostane za potniki.
Tak nered ostane za potniki. FOTO: Facebook

Opozoriti želijo na neotesane potnike

Za nekatere je polet z letalom odlična priložnost, da očedijo svoje nohte na rokah in nogah, otroku zamenjajo plenice, ki jih mimogrede pozabijo kar zataknjene za prostor s časopisi, pozabijo pa lahko celo spodnje hlače in uporabljene kondome. Fuj! Take in podobne fotografije je mogoče najti na profilu 'Passenger Shaming' ('Sramotenje potnikov') na družbenem omrežju Facebook. Gre za posnetke, ki jih administratorjem strani pošiljajo potniki ter letalsko osebje, ki želijo opozoriti na neprimerno obnašanje potnikov v letalskem prometu. Vsi pošiljatelji fotografij ostanejo anonimni, zato tudi ne čudi poplava fotografij na profilu, ki ima že več kot 152 tisoč všečkov.

Za potniki ostanejo celo uporabljeni kondomi

Profil je na družbenem omrežju odprla Shawn Kathleen, ki je od leta 2010 zaposlena kot stevardesa in se vsakodnevno z neotesanimi potniki. Poleg tega, da za njimi na sedežih velikokrat ostane pravi svinjak, nekateri namesto školjke na stranišču za uriniranje uporabijo kar umivalnik, številni pa se niti med potovanjem z letalom ne morejo upreti spolnosti – s tem ne bi bilo nič narobe, če po opravljeni 'potrebi' ne bi za seboj kar na tleh pustili uporabljenega kondoma.
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414