Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Ljudi napada neznana žival

U.K.
03. 03. 2012 08.16
24

Prebivalci severne Namibije so v zadnjem času začeli poročati, da jih napada nenavadna žival. Opisali so jo kot prašiča s pasjo glavo.

Žival naj bi bila povsem bela, z okroglim prašičjim telesom brez dlake in pasjo glavo. Napadala naj bi pse, koze in druge domače živali.

»Gre za žival, ki je še nismo videli,« je dejal regijski svetnik in dodal, da je skoraj gotovo delo črne magije. In prebivalci obrobja puščave Kalahari 'pošast' že povezujejo z nekim puščavnikom, ki naj bi bil čarovnik.

Že leta 2009 so s tega območja poročali o pošasti, ki je pila kri kozam. Odkrili so le stopinje, ki so bile podobne pasjim, a precej večje. Stopinjam so sledili, a so te nenadoma sredi polja izginile. Takrat so obtožili nekega starca in njegovo hčerko, ni pa znano, kaj se je z njima zgodilo.

Ali je pasjeglavi prašič resničen ali ne, zaenkrat ne ve nihče, a po drugi strani je grožnja resnična. Predvsem za puščavnika, ki se lahko znajde v rokah razjarjene množice.

Oglejte si še fotografijo res orjaškega krokodila!

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470