Moskisvet.com
hpv

Zanimivo

Da bo spet devica

N.J.
03. 09. 2012 12.58
0

V Indiji se je po kremi za beljenje predela genitalij na trgovskih policah znašel še en bizarni izdelek, ki naj bi bil namenjen ’negi’ ženskega intimnega predela. Ta naj bi ženskam vrnil devištvo, kar naj bi bilo še posebej ugodno za moške.

Gel naj bi zožil vagino in povrnil občutek deviškosti med seksom.
Gel naj bi zožil vagino in povrnil občutek deviškosti med seksom. FOTO: YouTube

V Indiji je na trgovske police prispel še en bizaren izdelek, namenjen ’negi’ ženskega intimnega predela. Imenuje se 18 Again, gre pa za kremni gel, ki naj bi zožil vagino. Med spolnim odnosom naj bi moški nato imel občutek, da je njegova partnerka znova devica – krema obljublja 'enak občutek kot prvič'.

Kremo izdelujejo v Mumbaju, zanjo pa je treba odšteti približno 35 evrov. Slogan izdelka, ki ga ponavljajo v oglasu, se glasi ’I Feel Like a Virgin’ (Počutim se kot devica), na koncu oglasa pa glas pove, da je izdelek ’končno na voljo tudi v Indiji’, da bi kupci mislili, da se v drugih delih sveta uporablja že dolgo časa.

Po pričakovanjih je izdelek med skupinami, ki se borijo za enakopravnost spolov, sprožil val ogorčenja in kritik. Pa ne toliko zaradi dvomljivega učinka, gel namreč vsebuje preprost vazodilatator, ki ne more vplivati na moč mišic, kakor zaradi tega, kar izdelek še dodatno obljublja – krepil naj bi namreč vlogo žensk v družbi.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414