Moskisvet.com
Vaje za lepe prsi

Zanimivo

Kje na svetu imajo največje?

S.C.
24. 08. 2012 08.12
10

Kamor koli pridemo in se ozremo naokoli, vidimo ženske prsi vseh oblik in velikosti, toda če povzamemo statistične podatke, hitro ugotovimo, da se sama velikost ženskega bogastva od države do države razlikuje.

Statistični podatki razkrivajo, da ženske z najbolj bujnim oprsjem živijo v severnih državah. Na vrhu lestvice kraljujejo Rusinje, ki se lahko pohvalijo s košarico, večjo od D, sledijo jim Švedinje, Norvežanke in Finke, tem je skupno dejstvo, da imajo v povprečju košarico modrčka D.

Prav tako D pripada ženskam iz ZDA, Nemkam, Avstrijkam, Venezuelkam in Kolumbijkam, medtem ko imajo v povprečju nekoliko manjše prsi in nosijo košarico C Kanadčanke, Brazilke, Francozinje, Ukrajinke in Grkinje.

Slovenke, Srbkinje ter ženske iz Bosne in Hercegovine prav tako pripadajo zlati sredini in v povprečju nosijo modrček s košarico C, Hrvatice pa imajo za kakšen centimeter večji obseg.

Afričanke, Turkinje in Mehičanke nosijo v povprečju modrček s košarico B, najmanjše prsi na svetu pa pripadajo Kitajkam, ki napolnijo le košarico A.

Da ne bo pomote, gre zgolj za povprečje, v vsaki državi so seveda svetle izjeme.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497