Moskisvet.com
Kraljica Elizabbeta II. v kočiji

Zanimivo

Kdo bo kraljici pomil posodo?

A.M.
08. 01. 2013 08.29
2

Angleška kraljica išče dvornega pomivalca posode. Za letno plačilo 17.500 evrov mora biti pripravljen potovati po vsej Veliki Britaniji.

Kraljica Elizabeta
Kraljica Elizabeta FOTO: Reuters

Pomivalec ali pomivalka bo večino leta nastanjen v Buckinghamski palači, pripravljen pa mora biti na potovanja do vseh obstoječih rezidenc kraljeve družine. Uradni naziv pomivalca posode je ’Generalni asistent za catering’.

’’Pripravljeni morate biti na delo izven Londona v trajanju treh mesecev,’’ se je glasil oglas na kraljevi spletni strani. ’’Pridružili se boste ekipi, zadolženi za vzdrževanje reda in čistoče restavracije za osebje, pralnic in opreme v skladu s predpisi za zdravje in higieno. Kandidati morajo biti točni, zanesljivi, marljivi, timski delavci, prilagodljivi in samoiniciativni. Delo poteka tudi ob koncih tedna,’’ so že zapisali v oglasu za delovno mesto. Prijave zbirajo do 15. januarja, izkušnje so zaželene, kandidati pa bodo imeli na voljo tudi brezplačno nastanitev.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376