Moskisvet.com
Vadba

Zanimivo

Kdo bi verjel, da so še device!?

S.C.
06. 06. 2013 09.32
20

Živimo v času, ko seks ni več tabu tema in se starostna meja, ko izgubimo nedolžnost, počasi, a vztrajno niža. A še vedno obstajajo posamezniki, ki bodisi zaradi verskega ali osebnega prepričanja, bodisi zaradi nesrečnega spleta okoliščin, svoje devištvo skrbno čuvajo tudi na stara leta, ali jo celo odnesejo s seboj v onostranstvo. Vas zanima, kdo so najstarejše device in devičniki, ki so svoje zgodbe podelili z javnostjo?

Pam Shaw (70 let)

Pred slabim letom je 70-letna Pam Shaw brez dlake na jeziku javno spregovorila o svoji dolgoletni abstinenci, sedaj se pa končno počuti dovolj zrelo, da okusi vse čare in sladkosti spolnosti, katerim se je odpovedala zato, ker ne podpira seksa pred poroko. Tako se je seksi pevka, ki brez sramu svoje atribute postavi na ogled, odločila preko medijev poiskati ’srečneža’, ki bi jo razdevičil. Do

Clara Meadmore (109 let)

Skoraj neverjetno zgodbo gospe, ki je pozornosti vredna že zaradi svoje zavidljive starosti, je leta 2008 objavil britanski tabloid Daily Mail. Kot je povedala, si v dolgih 109 letih preprosto ni uspela utrgati časa za predstavnike moškega spola, saj je bila preveč zaposlena s ’pomembnejšimi’ stvarmi.

Augustine Cruz (60 let)

Ja, res je, tu pa tam se najde tudi kakšen možakar, ki se še ni znašel med rjuhami niti z eno deklino (ali dedcem). Eden takih je 60-letni Augustine, ki v vsem svojem življenju še ni seksal zato, ker pač nikoli ni bil za kaj takega dovolj srečen.

Pam Shav v mlajših letih
Pam Shav v mlajših letih FOTO: YouTube

Charlotte Baird (41 let)

Ko ji je bilo komaj enajst let, si je Charlotte obljubila, da ne bo seksala, dokler ne najde tistega pravega. Do danes ga očitno še ni našla, ker je še vedno nedolžna, a kot pravi, tega vsekakor ne obžaluje. »Na svetu je milijone nesrečnih deklet z zlomljenim srcem, ki so se prepustile napačnim moškim, tega pa sama ne želim. Življenje, kot ga trenutno živim, mi daje občutek, da imam nadzor nad sabo,« je lani, ko je praznovala okroglih 40, povedala za Daily Mail.

Peter Collier (48 let)

Prav zanimiva je zgodba 48-letnega Petra, ki bil devičnik vse dokler na lotu ni zadel nekaj milijonov. Kmalu zatem je skočil v zakonski jarem z Donno in svojo izkušnjo podelil z mediji. Novopečena žena je poleg zakonskih dolžnosti, kamor se štejejo seveda tudi posteljne sladkosti, skrbela še za njegovo mati dokler ta ni umrla.

 Michelle Carlbert (41 let)

Sicer ni nobenega razloga, zakaj bi vsi prijatelji in sorodniki morali vedeti, kje, kdaj, s kom in ali sploh seksate, a 41-letni Michelle se je očitno zdelo nadvse pomembno, da svojim bližnjim razglasi, da je še vedno devica. Tako je v sklopu svoje rojstnodnevne zabave zbranim sporočila ’veselo’ novico, ki se je seveda razširila s svetlobno hitrostjo in tako je nedolžna 41-letnica pristala v medijih.

Trent Arsenault (36 let)

Zgodba 36-letnega Trenta je, če ne drugega, vsekakor nenavadna. Je namreč oče več kot desetih otrok, čeprav še niti blizu ni bil ženskemu mednožju. Kot je povedal, je vsa njegova seksualna energija usmerjena v proizvodnjo sperme za pare, ki ne morejo imeti otrok. Prepričan je celo, da bo še dolgo devičnik, je pa več kot ponosen na svoje potomstvo.

Lahko verjamete?

Šokantno? Bizarno? Zanimivo? Kdo bi si mislil, da so ljudje dandanes, ko seks že dolgo ni več tabu, tako zelo nepoučeni na tem področju. To med drugim velja za nek nemški par. Ona jih ima trideset, on šest let več, in ker po osmih letih zakona nikakor nista mogla spočeti otroka, sta pomoč poiskala na kliniki za zdravljenje neplodnosti. Ko so ju tamkajšnji zdravniki vprašali, kako pogosto seksata, sta le prebledela in se spogledala, češ ’kako to mislite’. Na koncu so prišli do zaključka, da sta ’nevedneža’ odraščala v strogem verskem okolju, kjer se nikoli ni govorilo o fizičnem stiku moškega in ženske.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497