Moskisvet.com
Dekolte

Zanimivo

Najlepši zvezdniški dekolteji sveta

S.C.
20. 08. 2012 09.30
1

Ni ga moškega, ki mu pogled vsaj tu in tam ne uide na ženski dekolte, saj ta simbolizira ženstvenost in erotiko. Vas zanima, katere zvezdnice imajo najlepšega?

Dekolte
Dekolte FOTO: Facebook
Britanski kupci spodnjega perila so izbrali najlepše dekolteje sveta.

Po njihovem mnenju je absolutna zmagovalka, čeprav je že več desetletij ni med nami, ikona Marilyn Monroe, saj naj bi bila pravi sinonim lepote in ženstvenosti.

Drugo mesto na listi najlepših dekoltejev je po mnenju mnogih upravičeno zasedla britanska televizijska zvezdnica Holly Willoughby, na tretje pa se je zasidrala igralka Elizabeth Hurley.

Sledita jim Kelly Brook in legendarna Sofija Loren, med prvih deset pa so se uvrstile še Dita Von Teese, Christina Hendricks, Beyonce, Kim Kardashian in Scarlett Johansson.

Čeprav moramo priznati, da so omenjene zvezdnice upravičeno zasedle svoja mesta na lestvici, pa naj še pripomnimo, da se s čudovitimi dekolteji lahko pohvalijo tudi marsikatera neznana dekleta iz sosednje ulice. Se strinjate?

Sicer pa konec koncev prsi veljajo za najbolj poželjiv okras ženskega telesa in ne glede na to, kakšne so, torej velike, majhne, čvrste ali malo manj napete, vsake so po svoje lepe.

Dekolte
Dekolte FOTO: Facebook
Dekolte
Dekolte FOTO:

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497