Moskisvet.com
prometna nesreča v Montrealu

Zanimivo

Kaos, kot ga še niste videli

Ma.K.
09. 12. 2016 13.58
9

Skorajda ne mine zima, ko naših zimskih služb ne bi presenetilo kakšno obilnejše sneženje ali poledica. No, naj vas potolažimo, da ni tako samo pri nas. Tudi na ulicah svetovne velesile, kot je Kanada, gredo lahko stvari hitro narobe. In tako začnejo policijski avtomobili delati piruete po cesti, za nameček pa se vanje zaleti še posipni tovornjak. Preverite v videoposnetku!

To, da Kanadčane glede na njihovo geografsko lego decembra preseneti sneg, je skorajda tako neverjetno, kot če bi prebivalce Kuvajta sredi poletja presenetila huda vročina. Pa vendar se je zgodilo! Spodnji videoposnetek je dokaz, da lahko tudi v mestih, v katerih naj bi bilo življenje najbolj kakovostno in prijazno, hitro gre kaj narobe,  in da lahko tudi njihove zimske službe pozimi preseneti sneg!

Neverjetno dogajanje na ulicah kanadskega Montreala je pred dnevi skozi okno svoje pisarne v objektiv pametnega telefona ujel Williem Shepherd in na svetovni splet naložil zanimiv posnetek, ki je nemudoma postal hit na družabnih omrežjih. Prikazuje prometno nesrečo, ki je trajala več ur, v njej pa so sodelovali tako rekoč vsi, ki so se tisti trenutek znašli na cesti: od voznikov osebnih avtomobilov do taksijev in mestne zimske službe ter celo policijsko vozilo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zakaj je zimska služba zamujala s posipanjem peska in soli po cestah, ne ve nihče, bodo pa morale mestne oblasti hitro poiskati krivca oziroma kako drugače pomiriti razjarjene prebivalce, ki na spletu množično bentijo čez neverjetno dogajanje na eni izmed ulic ter neodgovorno delo mestne uprave.

»Veste, kaj sem slišal? Da niti eno vozilo v lasti mestnih oblasti ni imelo nameščenih zimskih pnevmatik,« se je na objavo videoposnetka odzval neki ogorčeni meščan, ki naj bi mu to informacijo zaupal eden izmed zaposlenih v mestni upravi. Ne glede na to, ali gre za resnično informacijo ali ne, je jasno, da je bil to dan, ki si ga bodo prebivalci zapomnili za vse večne čase: ali zaradi zverižene pločevine ali zaradi naslajanja nad akrobatskimi poskusi policijskega vozila, da bi varno prispelo na kraj nesreče in poznejšega trka z zimsko službo.

Poledica
Poledica FOTO: Thinkstock

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479