Moskisvet.com
Par v postelji - 4

Erotika

To je ženska, ki si jo želi večina moških

Ma.K.
25. 11. 2018 13.13
48

Idealen moški naj bi bil dober po srcu, pozoren, s smislom za humor, kavalir in po možnosti še privlačnega videza. Kakšna pa naj bi bila idealna ženska, ki si ob sebi želi večina moških?

Malo izzivalnosti ne škodi, piko na i pa dodajo urejenost, nasmeh in zapeljiv pogled.
Malo izzivalnosti ne škodi, piko na i pa dodajo urejenost, nasmeh in zapeljiv pogled. FOTO: iStock

Vsake oči imajo svojega 'malarja', vsak ima svoj okus, svoje potrebe in vsakemu moškemu ustreza drugačen tip ženske. Psihologi pa so na podlagi številnih raziskav izluščili tiste najbolj bistvene lastnosti žensk, ki si jih večina moških želi za svojo življenjsko sopotnico.

>Ima pravo dozo seksapila

Marsikatera predstavnica ženskega spola zmotno misli, da moški padajo na izzivalno oblečene ženske v mini krilcih z globokim dekoltejem, rdečo šminko in visokimi petkami, a je resnica daleč od tega. Resda moški obožujejo seksi ženske, toda med pretiranim razkazovanjem gole kože in ženskim seksapilom je velika razlika. Treba se je zavedati, kje je meja. Malo izzivalnosti ne škodi, piko na i pa dodajo urejenost, nasmeh in zapeljiv pogled. Popolna ženska zna namreč zapeljevati z obrazno mimiko, tudi če je oblečena v smučarski kombinezon.

Je 'kul'

Nemalokrat se zgodi, da v zvezi pride do prepira, ker velik odstotek moških spremlja šport, ženske pa nikakor ne razumejo, kako lahko njihov partner ure in ure preživi pred televizijo in glasno komentira igro, namesto da bi pozornost posvečal njim.

Popolna ženska pa razume, da moški pač obožujejo šport in tega ne skuša spremeniti. Partnerju nikoli ne teži, ko je na sporedu tekma, kjer igra njegova najljubša ekipa, takrat si vzame čas zase ali gre s prijateljicami ven. Seveda pa je res, da tudi moški velikokrat pretiravajo in svojo drago zaradi športa zapostavljajo. Treba je najti pravo mero, še najbolj idealno pa je, da šport zanima oba in tekme spremljata skupaj.

Moški radi vidijo, da jih ženska potrebuje, vsekakor pa ne želijo biti edina stvar v njenem življenju.
Moški radi vidijo, da jih ženska potrebuje, vsekakor pa ne želijo biti edina stvar v njenem življenju. FOTO: iStockphoto

Je pametna in duhovita

Le kateri moški si želi ob sebi žensko, ki nenehno nerga in se pritožuje ter ne razume njihovega smisla za humor. Nasmejana, pozitivna in duhovita ženska, ki je poleg naštetega še razgledana in se je z njo moč odkrito pogovarjati tako o seksu kot o vremenu ali politiki, je vsekakor veliko privlačnejša in zanimivejša. Popolna ženska zna povedati šalo tudi na svoj račun in se ji nasmejati, zna jasno izraziti svoje mišljenje in ga zagovarjati. Le kateri moški potrebuje ob sebi lutko, ki bo le kimala ter se strinjala z vsako njegovo izjavo?

Ima svoje življenje

Moški radi vidijo, da jih ženska potrebuje, vsekakor pa ne želijo biti edina stvar v njenem življenju. Popolna ženska ima svojo kariero, svoj krog prijateljev in se poleg službe ukvarja še z nečim, kar jo zanima, pa naj bo to aerobika, kvačkanje ali vrtnarjenje. Če je v zvezi, seveda partnerju posveča več pozornosti kot prijateljem, vendar zna uskladiti čas tudi za svoje interesne dejavnosti. Najslabše je, če ženska zaradi partnerja zanemari svoje življenje, zavedajte se, da noben moški ne bo zaradi nobene predstavnice nežnejšega spola zanemaril svojega.

Popolna ženska zna svojemu moškemu vedno znova pokazati, da ga ima rada.
Popolna ženska zna svojemu moškemu vedno znova pokazati, da ga ima rada. FOTO: iStock

Stoji z obema nogama trdno na tleh

Dejstvo je, da nobena zveza ni vedno pravljična, so vzponi in so padci. Res pa je, da marsikatera ženska iz majhnega prepirčka velikokrat naredi celo dramo. Noben moški namreč ne prenese dramatiziranja, izsiljevanja s solzami, obtoževanja in morebitnih groženj. Idealna ženska se je vedno pripravljena mirno pogovoriti, poslušati stališče partnerja in povedati svoje, hkrati pa sprejeti nek kompromis. Seveda je to izjemno težko, če zavre kri, toda s kričanjem, solzami in grožnjami boste naredili več škode kot koristi.

Zna ljubiti

Popolna ženska zna svojemu moškemu vedno znova pokazati, da ga ima rada. Pohvali ga, ko še posebej dobro izgleda, ga zna potolažiti in razvedriti, ko ima slab dan ter ga podpreti in biti ob njem, ko jo potrebuje. Čeprav ženske pogosteje potrebujejo nenehno dokazovanje ljubezni s strani partnerja, se tudi za hladno podobo moškega skriva nežna duša, ki potrebuje ljubezen. Seveda pa mora biti izkazovanje ljubezni obojestransko.

KOMENTARJI (48)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479