Moskisvet.com
Poljub

Zanimivo

Kako jo dobiti nazaj

M.Č.
23. 09. 2013 08.14
3

Vsi poznamo rek o pogreti juhi, pa vendar pri odnosih stvari niso tako črno-bele. Če ste se razšli z dekletom in prepozno ugotovili, da je ravno ona tista 'prava' se je vredno potruditi. In četudi je minilo že nekaj tednov ali celo mesecev, lahko še vedno ustvarita odnos, ki bo trajal in v katerem bosta oba (znova) zadovoljna. V nadaljevanju preberite nekaj nasvetov avtorice številnih knjig in spletnih strani Marni Kinris, ki je že nešteto moškim pomagala osvojiti sanjsko žensko.

Vzemita si čas zase

Če sta se razšla, vi ste pa prepričani, da to ni prava odločitev, se morate kljub temu potruditi in si vzeti nekaj časa stran drug od drugega. Razhodi partnerjev so čustveno zelo naporni, zato si vzemite nekaj časa, da zadihate in da se strasti umirijo. Tako boste imeli tudi priložnost, da razmislite o svojih čustvih, ugotovite, kje so se stvari zalomile in ali jo resnično želite nazaj.

V tem času uživajte v samskem življenju. Morda se lahko vpišete v fitnes, se več družite s prijatelji ali najdete nov konjiček. Ne pozabite, da ni nič bolj privlačno kot moški, ki ve kaj hoče od življenja.

Zmenek - 2
Zmenek - 2 FOTO: iStockphoto
Ugotovite, kaj je šlo narobe

Če se je dekle z vami razšlo, vam gotovo ne bo dalo druge priložnosti, če ne boste vedeli, kakšni so bili vzroki za njeno odločitev. Čas, ki ste si ga vzeli zase zato namenite temu, da ugotovite, kaj je šlo narobe. Predvsem skušajte odgovoriti na naslednja vprašanja: kaj vam je govorila preden sta se razšla, kakšni so bili signali, da se bo to zgodilo, in ali vam je povedala, da več ni zaljubljena v vas.

Morda se vam zdi, da so se pri njej stvari naenkrat spremenile, vendar običajno ni tako in je namigov, da ni zadovoljna, veliko.

Znova vzpostavite stik

Ko ste prepričani, da želite poskusiti še enkrat in poznate razloge za vajin razhod, z njo znova navežite stik. Pri tem pazite, da je ne boste prestrašili, zato se izogibajte stavkom, kot sta: 'morava se pogovoriti' in 'želim biti spet s tabo'. Pogovor ali sporočilo, ki ga boste poslali, naj je lahkotno in brez obvez. Poskusite ji znova pokazati tisto plat vaše osebnosti, v katero se je zaljubila, ko sta se spoznala.

Če se bo odzvala na vašo pobudo in se bosta srečala, lahko pričakujete, da vam jo bo težko videti, vendar ob tem ohranite hladno kri. Potrudite se, da je srečanje veselo in lahkotno, zato je bolje, da se srečata ob kavi, kot bi se srečali s prijateljem. Romantični zmenki v tem primeru morda niso najboljša rešitev, saj bo videti, kot da se preveč trudite. Predvsem ji skušajte pokazati, da o moškem, s katerim se je razšla, več ni sledi.

Par v parku
Par v parku FOTO: Profimedia

Ohranjanje stikov in zmenki

Po prvem srečanju po razhodu boste gotovo že vedeli, ali si resnično želite poskusiti še enkrat ali ne. Če ste ugotovili, da je ravno ona prava za vas, je najbolje, da se stvari odvijajo počasi. Občasno se srečujta na ne-obremenjujočih zmenkih in če boste čez nekaj časa še vedno prepričani, da jo želite nazaj, ji povejte, kaj ste ugotovili v času, ko sta bila ločena. Predvsem ji pokažite, da razumete njene razloge za razid, da ste jo poslušali in da se trudite spremeniti stvari, ki so vaju ločile.

Znova skupaj

Če vama je s pogovorom uspelo rešiti nekaj težav, zaradi katerih sta se razšla, po vsej verjetnosti sledi seks in vnovično obdobje zaljubljenosti. Po njem pa bodite pripravljeni na dejstvo, da boste na vzrokih, zaradi katerih sta se razšla, morali res delati, kar bo od obeh zahtevalo veliko truda in potrpežljivosti. Da bo vajina veza taka, kot si želite, bo potrebnih nekaj sprememb, predvsem pa veliko dobre komunikacije. Če vama to uspe, ste lahko prepričani, da bo veza trajala.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414