Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Kako ji je pa to uspelo?

S.R.
09. 07. 2012 08.59
2

Tudi to je ena izmed nevarnosti, ki preži na obiskovalce barov. Poleg prevelikih količin pijače, nadležnih obiskovalcev in še česa nevarnost očitno preži tudi pri mizi za biljard. Da so mize za priljubljeno barsko igro lahko kar precej neprijetne, je na lastni koži spoznala tudi 22-letnica v San Diegu.

Neimenovana mladenka je namreč le poskušala pobrati krogle iz lukenj, pri tem pa se ji je roka na žalost zataknila v eno izmed njih. Kljub trudu ženska mi mogla osvoboditi roke, tako da so morali v bar U-31 v soseski North Park v San Diegu na pomoč poklicati gasilce. Natakarica Sharon Rangel je po nenavadnem zapletu povedala, da je dekle v luknjo porinilo kar celo roko, kot da bi ''v njej nekaj iskala''.

Na prizorišče so hitro prispeli gasilci, ki so ugotovili, da se ji je roka zataknila zaradi več zapestnic. Vse skupaj se je sicer pripetilo okoli 1.45 zjutraj. Gasilci so hitro uvideli, da roke na lep način ne bodo spravili iz luknje. Zato so se lotili razstavljanja spodnjega dela mize, kar jim je vzelo kakšnih 15 minut, dekle, ki je moralo čakati z ujeto roko, pa se je predvsem sramovalo svoje neumne nesreče.
Kakorkoli že, gasilci so razstavili del mize in nesrečnici osvobodili roko, ki jo je na srečo odnesla brez kakršnihkoli poškodb. Kar dobro pa jo je odnesla tudi miza, saj je natakarica Sharon povedala, da so že kmalu po incidentu na njej zopet igrali biljard.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376