Moskisvet.com
Kakšne barve kravato nosi vaš dragi?

Zanimivo

Kaj o vas razkriva kravata?

K.B.
12. 04. 2017 09.22
1

Barve so v preteklosti uporabljali za označevanje značilnosti in tudi danes o ljudeh povedo veliko. Verjeli ali ne, barva kravate lahko veliko pove o moškem. Preverite.

Kakšne barve kravato nosi vaš dragi?
Kakšne barve kravato nosi vaš dragi? FOTO: iStockphoto

Na podlagi barv lahko hitro ugotovite, če je oseba plašna in tiha, ali pa je tiste vrste človek, ki išče pozornost in je bolj glasne sorte. O moškem lahko veliko izvemo že, če pogledamo, kakšno kravato nosi. Barve odražajo njegov karakter, razpoloženje in način življenja. Preverite, kakšno kravato nosi vaš dragi, morda boste izvedele kaj novega o njem.

Rdeča kravata

Rdeča barva je simbol prevlade, strasti in čutnosti. Nosijo jo tisti, ki so pogumni in samozavestni. Imajo močno osebnost in močan glas. Ponavadi so to uspešni moški, ki so vedno v središču pozornosti. Zaradi svojega velika ega niso vodljivi. Živijo pestro življenje in vedno dobijo, kar želijo.

Modra kravata

Modro barvo običajno izbere zaupanja vredna in zanesljiva oseba. Tisti, ki jo nosijo, se želijo zabavati, radi zabavajo ter radi govorijo. Njihov glas je močan, govor glasen, radi so slišani. Imajo stil, so kreativni in radi prepričujejo ljudi o svojih idejah ter s tem kažejo svoj entuziazem. Za njih je tudi značilno, da so neorganizirani ter da razmišljajo o sto stvareh hkrati. So iskreni in vredni zaupanja.

Morda se v njem skriva superman!
Morda se v njem skriva superman! FOTO: iStockphoto

Oranžna kravata

Ta barva pomeni žilavost in moč. Vendar pa je za osebe, ki rade izberejo to barvo, značilno, da se jih s čustvi zlahka "obrne". Oranžna je barva veselja, kreativnosti in seksualnosti. Označuje osebe, ki so uravnotežene s svojo intelektualnostjo, motivacijo in vedrostjo.

Črna kravata

Črna je vedno bila in bo znak konvencionalnosti. Je simbol žalosti in žalovanja. Prav tako je barva elegance in stila. Moški s črno kravato imajo močan značaj in so odlični ljubimci, ki imajo radi stabilne ženske.

Rumena kravata

Običajno izraža upanje in srečo. Moški s to barvo kravate so vam vedno na voljo. So odprte, vendar posredne osebe. To so vrste moških z mehkim glasom, ki vedno poskrbijo za druge in nikoli nimajo časa zase. So zanesljivi in gostoljubni ter večinoma družinski ljudje.

Siva kravata

Siva barva deluje na človeka blagodejno ter pomirjujoče. Moški, ki nosi kravato take barve, daje vtis ambiciozne osebe.

Zelena kravata

Zelena izraža inteligentnega, vljudnega in konzervativnega moškega. Te osebe so organizirane, včasih težko razumljive, toda poštene. Nikoli ne zamujajo in ne izpustijo podrobnosti. Zelena lahko izraža tudi pohlep in ljubosumje.

Moški z zeleno kravato je inteligenten, vljuden in pošten.
Moški z zeleno kravato je inteligenten, vljuden in pošten. FOTO: iStockphoto

Vijolična kravata

Vijolična je barva veličastnega in vizionarskega moškega. Je sanjač, ki ponavadi dobro razsodi stvari ter si prizadeva za duhovno dovršitev. Vijolična je tudi najljubša barva umetnikov in tudi genijev, vendar tistih, ki se ne izpostavljajo sami. Nosijo jo moški, s katerimi je lahko shajati. Označuje pa tudi zavist in aroganco.

Rjava kravata

Rjava označuje enostavnost, stabilnost in udobje. Odraža konzervativno osebnost s posebnim okusom za kakovost. Osebe, ki nosijo rjave kravate, običajno delujejo pametno, so odprtega duha z močnim instintkom.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470