Moskisvet.com
Psi - Seth Casteel - 12

Zanimivo

Grozljiva pošast?!

K.S.
27. 05. 2012 14.03
8

Fotograf Set Casteel zelo dobro razume, kakšno moč imajo socialna omrežja in kako jih lahko izkoristimo. Če je še pred nekaj meseci težko shajal čez mesec, si je zdaj zagotovil kar zajeten kupček denarja. Veste, kako?

Seth na delu ...
Seth na delu ... FOTO: Facebook/LittleFriendsPhoto

Kalifornijec Seth Casteel se s fotografijo ukvarja že vrsto let … Najbolj mu je blizu fotografiranje domačih živali, natančneje kužkov.
Nedavno se je domislil zelo zabavne serije fotografij. Potreboval je le dober aparat za podvodno fotografiranje, prijatelje, nekaj kužkov, bazen in seveda žogice. Najprej so se s kužki igrali na travniku, potem pa se je Seth odpravil v bazen. Žogica je letela sem ter tja in na koncu je končala v vodi … In kužki za njo. Začele so nastajati zabavne in zelo zanimive fotografije. Seth je iz serije teh fotografij naredil tudi tiskano publikacijo in nekaj posterjev. Te je nameraval prodati in tako odplačati še zadnje obroke fotoaparata. A prodaja ni šla tako, kot je pričakoval.
Za promocijo je začel uporabljati vsa obstoječa socialna omrežja in kar naenkrat je nastal pravi 'bum'. Tudi na portalu YouTube so njegovi videi zelo spremljani. Naročila so začela kar deževati in Seth je postal čisto prava zvezda. Gostoval je v pomembnejših ameriških oddajah, kjer je opisal svojo izkušnjo in nedvomno marsikoga tudi navdihnil.
Torej, enačba je kar enostavna: DOBRA IDEJA + DRUŽABNA OMREŽJA = USPEH! Najbolj težavno pa je imeti dobre ideje, mar ne?

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400