Moskisvet.com
Matt LeBlanc

Zanimivo

’Joey’ se vrača kot pravi šarmer

A.M.
11. 12. 2012 09.38
3

Poznate legendarno nanizanko ’Prijatelji’? Potem gotovo poznate Joeyja! Ne ravno bistri fant je v resnici pravi šarmer, na naše male zaslone pa prihaja v novi humoristični seriji Epizode.

Matt LeBlanc
Matt LeBlanc FOTO: VOYO

Beverly in Sean Lincoln sta tipičen angleški par, ki si je lepo uredil svoje življenje – poleg prekrasnega zakona sta v Veliki Britaniji zaslovela s svojo humoristično nanizanko, ki žanje vse rekorde. Njun uspeh opazi direktor hollywoodske televizijske mreže, ki želi nanizanko prenesti v ameriško okolje. Z osupljivo ponudbo zvabi Lincolnova čez lužo, kjer se konservativna zakonca zbudita v pravo nočno moro. Scenariji za njuno nanizanko kmalu uidejo iz vajeti, uglajenega glavnega igralca pa zamenja muhasti Matt LeBlanc, ki igra samega sebe. Njegova svojeglavost, zahrbtnost in manipulativnost vedno znova spravljajo ob živce uglajeni angleški par, ki se jima vedno bolj dozdeva, da sta naredila veliko napako.

Matt LeBlanc je zaslovel z vlogo Joeyja v nanizanki ’Prijatelji’ (Friends). Skupno so v desetih sezonah posneli 236 nanizank, glavni junaki so po silnem uspehu prejemali po 760.000 evrov na nanizanko, za samostojno nanizanko ’Joey’ pa je v enem letu zaslužil 11,5 milijona evrov. Za svojo vlogo v Prijateljih je bil kar trikrat nominiran za zlati globus, končno pa ga je osvojil ravno z vlogo v najnovejši nanizanki ’Epizode’. Pred kratkim je nastopil kot gost v kultni oddaji za avtomobilske zanesenjake ’Top Gear’. Dokazal je, da poleg sukanja jezika obvlada tudi volanski obroč – postavil je najhitrejši čas na Top Gearovi progi slavnih, na kateri je ugnal celo domačina Rowana Atkinsona, za nagrado pa se je v Stigovem spremstvu popeljal z McLarnovim MP4-12C.

Kako se Matt LeBlanc obnese v vlogi samega sebe, se lahko prepričate od torka do petka ob 20.50 na programu POP FANI v nanizanki Epizode.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400