Moskisvet.com
Igrače Jamesa Maya - 3

Zanimivo

Kakšen otrok!

J.P.
06. 11. 2012 08.48
7

James May je svetovni javnosti znan kot voditelj britanske avtomobilistične serije Top Gear. 49-letni Anglež pa se poleg avtomobilom posveča tudi številnim drugim hobijem. Nekateri izmed njih so navdušili producente in skupaj so ustvarili nadvse zanimivo serijo.

Igrače Jamesa Maya - 2
Igrače Jamesa Maya - 2 FOTO: voyo.si

Le kdo ne pozna znamenitega Captaina Slowa iz zabavne avtomobilistične serije Top Gear? James May tvori skupaj z Jeremyjem Clarksonom in Richardom Hammondom edinstveni trio, ki si je s svojimi simpatičnimi, drznimi in provokativnimi pogledi na svet avtomobilizma ustvaril svetovno prepoznavnost.

James pa je poleg tega, da obožuje avtomobile, tudi strastni ljubitelj klasične glasbe, letal, železnic in znanosti. Kot mnogi se je v mladih letih veliko časa igral z različnimi igračami. Tudi danes, pri skoraj 50 letih starosti, še vedno najde čas za svoje igračke. Da bi širši javnosti lahko razložil, kako so lahko starodobne igrače še vedno koristne, so skupaj z uredniki britanske hiše posneli zanimivo serijo.

Igrače Jamesa Maya - 1
Igrače Jamesa Maya - 1 FOTO: voyo.si
V njej James preizkuša igrače, kot so plastelin, lego kocke, železnice in druge, ter jih v spektakularnem izzivu sooča z današnjim časom. Tako je iz plastelina ustvaril velik čarobni vrt, iz lego kock zgradil hišo, postavil najdaljšo električno stezo za električne avtomobilčke ter še in še.

Serija oddaj Igrače Jamesa Maya je skupek neverjetnih izzivov, oddaje pa si lahko do konca novembra ogledate tudi na vseh platformah VOYO . Na voljo je vseh šest nadvse zanimivih oddaj, ki bodo današnjo znanost predstavile s pomočjo otroških igrač. Priporočamo.

Igrače Jamesa Maya - 3
Igrače Jamesa Maya - 3 FOTO: voyo.si

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414