Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Hrvatica poskrbi za vaš penis

U.K.
05. 04. 2012 07.35
18

Številne ženske ne vedo, da se moški spolni organ skrči, kadar je mrzlo. A mraz kmalu ne bo več težava, saj si lahko moški omislijo rokav... nogav... - grelec za penis.

55-letna Radmila Kus iz Hrvaške je začela izdelovati posebne volnene grelce za moške genitalije. V regiji Mrkopalj so tovrstni grelci v uporabi že stoletja, a prej nihče ni posvečal kakšne večje pozornosti temu izumu. Radmila je sprva izdelovala copate za turiste, a so ti raje kupovali grelce za penise. Ti 'grelci' so postali celo tako popularni, da je morala zaposliti ljudi, da je lahko zadovoljila povpraševanju.

'Nakurnjaki' kot se grelci imenujejo na Hrvaškem, so narejeni posebej za posamezno stranko. In za to so potrebne mere. Vendar je Radmila dejala, da si lahko kupci svoj penis zmerijo tudi sami, če so bolj sramežljivi.

Radmila je dejala, da bo izdelala poseben grelec za predsednika Obamo, vendar ni povedala, kako bo izvedela njegove mere.


Vas zanima, kako čim dlje v starost ohraniti trdno erekcijo?Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417