Moskisvet.com
Komaj je ušel smrti - 3

Zanimivo

Grozljivo! Poglejte, kaj se dogaja na ruskih cestah!

S.R.
22. 04. 2012 08.52
29

Da so ceste nevarne tako za voznike osebnih avtomobilov kot druge udeležence v prometu, je praktično odveč poudarjati, saj na cestah vsak dan umre veliko preveč ljudi. Ob posnetkih ljudi, ki na cesti komaj uidejo smrti, ljudem tako vedno vzame sapo.

Na spletnem portalu YouTube se je na kanalu CarsAndCrashes, kjer se tudi sicer redno znajdejo takšni in drugačni nenavadni dogodki s cest, tako nedavno znašel grozljiv posnetek, ki naj bi prihajal z ruskih cest. Eden izmed avtomobilov opremljenih s kamero je pred seboj namreč ujel skorajšnjo nesrečo. Neposredno pred avtomobil pred 'snemalcem' je namreč kar iznenada skočil moški (glede na hojo bi bil moški prav lahko tudi vinjen) v plašču živo oranžne barve. Vozniku na levem pasu (gre za štiripasovno cesto s fizično ločenimi pasovi), ki bi moškega prav lahko hudo poškodoval ali celo ubil, je uspelo pravočasno ustaviti. A drama se tu še ni končala, saj se je moški pred avtomobilom le malce opotekel, nato pa dobesedno padel še na desni vozni pas. Na srečo je tudi voznik na tem pasu pravočasno reagiral, zavil na desno in se izognil moškemu na tleh. Tokrat se je za neznanega moškega in vse vpletene voznike vse srečno končalo, vendar ni manjkalo dosti, da bi iz vsega skupaj lahko nastala prava katastrofa. Video skorajšnje hude prometne nesreče si lahko ogledate spodaj.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417