Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Goli izvajali akrobacije na snegu!

M.Č.
01. 11. 2013 18.35
9

Novi film o smučanju z naslovom Valhalla navdušuje ljubitelje filmov po vsem svetu. Režiserja sta 150 sekund filma namenila izključno razvedrilu, in sicer sta igralce v sneg poslala gole. Ti so se s smučmi in z deskami navdušeni pognali po belih strminah in na posnetkih ni videti, da bi jih mraz motil.

Golota je na velikem platnu običajno povezana z erotiko, včasih pa prikazuje le popolno svobodo posameznika. Tako je tudi v filmu Valhalla, kjer so 150 sekund na ekranu športniki, ki se po snegu s smučmi in deskami spuščajo popolnoma goli. Gre za težko pričakovani film o športu, ki glavnega igralca spremlja pri iskanju svojega otroškega navdušenja in najbolj globokega snega.

Film sta režirala Ben Sturgulewski in Nick Waggoner, ki sta do posnetkov, ki navdušujejo občinstvo po vsem svetu, prišla skoraj po nesreči. Ideja se je pojavila, ko jim je na dan snemanja zagodlo vreme. »Namesto, da bi nas siv dan pregnal in bi snemanje predčasno zaključili, smo naredili neverjetne posnetke golih smučarjev. Nemudoma se je začela zabava in oblačila so kar letela po zraku,« je za časnik Huffington post povedal Nick.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414