Moskisvet.com
Drogirala se je in celo rezala - 1

Zanimivo

Drogirala se je in celo rezala po koži

U.K.
02. 04. 2012 09.41
1

Amanda Beard je bila ena najbolj popularnih športnic v ZDA. Je namreč uspešna, seksi, na olimpijske igre pa se je uvrstila že pri rosnih štirinajstih letih.

Drogirala se je in celo rezala - 2
Drogirala se je in celo rezala - 2 FOTO: Reuters

A vendar je skrivala precej temačno zasebno življenje. Tako je vsaj opisala v svoji avtobiografski knjigi z naslovom V vodi se solze ne vidijo. Amanda je, čeprav je bila dobitnica zlate olimpijske medalje in je že imela uspešno kariero kot fotomodel, začela jemati droge, piti, postala pa je tudi bulimična. V spominih pa je zapisala, da se je pogosto rezala.

Razlogi so bili pritiski, ki si jih je pravzaprav postavljala sama. V svoji bogati karieri je imela sedem olimpijskih medalj, zlato in dve srebrni medalji s svetovnih prvenstev in tako naprej. In zato je nenehno poskušala preseči svoje dosežke, pritiski, da zmaga, pa so bili očitno neznosni.

Amanda je poiskala pomoč in je danes poročena mati dveletnega sina, poskuša pa se tudi kvalificirati za olimpijske igre 2012.

Oglejte si še manekenko, ki so jo ujeli pri preprodaji drog!

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414