Moskisvet.com
Doma je imela truplo ljubimca še 18 mesecev po njegovi smrti - 2

Zanimivo

Doma je imela truplo ljubimca še 18 mesecev po njegovi smrti

U.K.
13. 07. 2012 10.43
0

Linda Chase je bila skupaj s svojim partnerjem velika ljubiteljica NASCAR-ja in kot kaže ga preprosto ni mogla gledati sama.

Doma je imela truplo ljubimca še 18 mesecev po njegovi smrti - 1
Doma je imela truplo ljubimca še 18 mesecev po njegovi smrti - 1 FOTO: Reuters

Linda in Charles Zigler sta živela skupaj več kot 10 let, ko je Zigler v starosti 68 let umrl. Linda se z njegovo smrtjo preprosto ni mogla sprijazniti, zato je imela njegovo truplo v dnevni sobi in se z njim pogovarjala ter nadaljevala tradicijo skupnega spremljanja NASCAR-ja.

Policisti so njegovo truplo našli po 18 mesecih. „Nisem brezsrčna,“ je dejala Linda (stara je 72 let), „Ampak ko se ti zgodi toliko slabih stvari ... saj ne vem. Nisem hotela biti sama. Bil je edini, ki je bil prijazen z menoj. Morali bi poznati Charlesa, bil je najbolj smešen človek na svetu. In nisem mogla gledati NASCAR-ja brez njega.“

Policiste so o tem, da je nekaj narobe, obvestili njegovi sorodniki, saj več mesecev niso imeli nobenega stika z njim. Ko so prišli v hišo, so našli njegovo truplo v naslonjaču.

Sodni izvedenec je ugotovil, da je Charles umrl naravne smrti, Lindi pa vseeno grozi kazen zaradi prevare, saj je še zmeraj prejemala njegovo socialno podporo.

„Verjetno bom šla v zapor,“ je dejala Linda, saj nima denarja, da bi vrnila socialno podporo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376