Moskisvet.com
Čez dan šolska tajnica, zvečer dekle na poziv - 3

Zanimivo

Dolgčas v službi? Naroči dekle in jamraj!

N.J.
23. 09. 2014 08.09
4

Gre za novost na kitajskem tržišču. Vsak lahko najame lepotico in se ji potoži, ko mu je dolgčas ali grozno v službi.

Če vam je dolgčas in nimate nikogar, ki bi vam prisluhnil, obstaja rešitev. Lahko najamete virtualno dekle in se ji trikrat dnevno potožite kar iz pisarne. Dekle uporabnika stane 5 dolarjev dnevno (slabe 4 evre), storitve, ki jih za ta znesek opravi, pa so: jutranje bujenje, popoldne dekle prisluhne težavam in zvečer zaželi lahko noč.

Čez dan šolska tajnica, zvečer dekle na poziv - 3
Čez dan šolska tajnica, zvečer dekle na poziv - 3 FOTO: Facebook

Virtualno dekle lahko izberete po svojem okusu. Na voljo so dekleta, ki spominjajo na lutke, zrele ženske ali povprečna dekleta. Družbo pa si lahko naročijo tudi ženske, ki imajo možnost izbirati med moški v uniformi, direktorjem, frajerjem in zaupnikom.

Uprava podjetja Tabao, ki je razvilo idejo, pravi, da ponujanje tovrstnih storitev sploh ni enostavno, saj morajo biti zaposleni ves čas pri telefonu i na voljo klientom, ko se ti oglasijo oziroma ko jih naročijo. »Na začetku nas je poklicalo sedem, morda osem strank, zdaj pa imamo več kot 500 klicev na dan,« je pojasnil predstavnik podjetja in dodal, da so stranke, vsaj po odzivih sodeč, zelo zadovoljne. »Mnogi so nam povedali, da je njihova virtualna prijateljica zelo duhovita in da jim pomaga, da se znebijo pritiska v službi.« Ni slabo, kajne?

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492