Moskisvet.com
Devištvo prodala za 600.000 dolarjev - 1

Zanimivo

Prodala devištvo za 600.000 evrov, a sploh ni devica

U.K.
30. 10. 2012 08.49
4

20-letna Brazilka je preko spleta ponudila svoje devištvo na dražbi in zanj se je potegovalo na tisoče moških ter celo nekaj žensk.

Vročo Catarino Migliorini je na dražbi 'osvojil' Japonec z imenom Natsu, ki je z zadnjo ponudbo, tik pred potekom časa, prehitel dva Američana in enega Indijca, ki so se prav tako potegovali za čast. Japonec bo moral plačati neverjetnih 780.000 dolarjev, kar je približno 600.000 evrov.

Dekle je za medije dejalo, da se ne počuti kot prostitutka, saj bo to storila samo enkrat, večino denarja pa naj bi dala v dobrodelne namene.

Če to storiš samo enkrat, še nisi prostitutka. Tako kot če posnameš eno dobro fotografijo, to ne pomeni, da si fotograf.
Pred časom je svoje devištvo ponujal tudi moški z imenom Alex Stepanov, a ni prišel niti blizu vsoti, ki jo je zbrala Catarina. Menda je bila najvišja ponudba 3000 dolarjev (približno 2300 evrov).

Devištvo prodala za 600.000 dolarjev - 2
Devištvo prodala za 600.000 dolarjev - 2 FOTO: Twitter

Dražba se je zaključila v sredo, 24. oktobra, kdaj točno bo 'veliki' dogodek, pa še ni znano. Catarino naj bi spremljala snemalna ekipa iz Avstralije in vse skupaj dokumentirala. Da pa Natsu ne bi 'kupil mačka v žaklju', so Catarino pregledali zdravniki, ki pa devištva za zdaj še niso potrdili.

Pravzaprav mnogi verjamejo, da želi Catalina Japonca prevarati, saj devištva ni mogoče 100-odstotno potrditi. Navadno to naredijo s pregledom himena, a ti so različne velikosti in oblik, tako da lahko pride do spolnega odnosa, ne da bi se ta pretrgal. Po drugi strani pa se lahko pretrga brez penetracije, recimo z vstavljanjem tampona ali celo pri teku.

Catarina morda ne bo mogla dokazati svojega devištva in vprašanje je, če bo Japonec hotel plačati brez pravega dokaza.

A oglašajo se tudi ljudje, ki verjamejo, da je celotna prodaja pravzaprav prevara. Da gre za samopromocijo dekleta in ekipe, ki naj bi posnela sporni dokumentarec.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414