Moskisvet.com
Dekle, ki je 'zakuhalo' največji prostitucijski škandal - 4

Zanimivo

Dekle, ki je 'zakuhalo' največji prostitucijski škandal

U.K.
26. 04. 2012 14.12
31

Dania Londono Suarez je dekle, ki je pred kratkim v Kolumbiji povzročila pravi seksualni škandal, ki je 12. aprila odnesel kar nekaj imen iz ameriške tajne službe.

Agentje ameriške tajne službe so gotovo trenirani, da se ubranijo skoraj vsakršnega napada, a prav gotovo niso računali na 24-letno mati samohranilko, ki dela v eni od agencij za spremljevalke.

Dekle, ki je 'zakuhalo' največji prostitucijski škandal - 1
Dekle, ki je 'zakuhalo' največji prostitucijski škandal - 1 FOTO: Twitter

Dania se je namreč v hotelu, kjer so bili člani tajne službe, ki so prišli varovati predsednika Obamo, začela pritoževati, da ji eden od agentov ni želel plačati polne cene za njene usluge. Zahtevala je 800 dolarjev, on pa ji je dal le 30. Osebje hotela je poklicalo policijo in vse skupaj je eksplodiralo v resen škandal.

Dekle, ki je 'zakuhalo' največji prostitucijski škandal - 3
Dekle, ki je 'zakuhalo' največji prostitucijski škandal - 3 FOTO: Twitter

Več agentov je izgubilo službe, na plan pa so prišle tudi govorice, da želi Dania tožiti agenta. Poleg tega pa se njen odvetnik že dogovarja za številne intervjuje, s katerimi naj bi postala celo milijonarka. V škandal naj bi bilo vpletenih vsaj 12 agentov in 11 vojakov, ki naj bi imeli v hotelu kar 30 prostitutk. Danio pa naj bi našli v enem od klubov, ki je znan po prostitutkah.

Dekle, ki je 'zakuhalo' največji prostitucijski škandal - 6
Dekle, ki je 'zakuhalo' največji prostitucijski škandal - 6 FOTO: Twitter


V Kolumbiji je prostitucija legalna, da pa ji stranka ne plača dogovorjene vsote, pa je kaznivo dejanje. A vsota 800 dolarjev je vsekakor izjemno visoka, saj v povprečju zaslužijo Kolumbijci okoli 300 dolarjev na mesec. Dania je vsekakor izkoristila svojo priložnost in na žalost pripadnikov tajne službe, z njimi še ni opravila.

Preberite še zgodbo o materi, ki je s prostitucijo zaslužila milijone!


Dekle, ki je 'zakuhalo' največji prostitucijski škandal - 5
Dekle, ki je 'zakuhalo' največji prostitucijski škandal - 5 FOTO: Twitter

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417