Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Brutalen spopad na avtocesti!

S.R.
25. 06. 2012 16.02
43

Potrpežljivost je na cesti in izven nje zlata vredna. S tem dejstvom bi se morali seznaniti tudi udeleženci pretepa na avtocesti I-5 v Los Angelesu. Tam so se namreč sporekli štirje moški, vse skupaj pa se je končalo z nasiljem.

Po podatkih uporabnika, ki je video posnel in ga tudi naložil na portal YouTube (od tam je bil že odstranjen), se je incident zgodil 12. junija na avtocesti I-5 malce izven Los Angelesa. Neznani uporabnik se je peljal mimo ustavljenih vozil in štirih moških, vse skupaj pa je posnel s kamero na mobilnem telefonu. Posneti pa mu je uspelo praktično vse. Ujel je prepir, težke udarce ter celo tablico vozila znamke Vw, v katerem so trije napadalci nato zbežali.

Video je po zaslugi spletne strani RightThisMinute hitro pritegnil tudi pozornost javnosti in predvsem prometne policije v Kaliforniji, ki je izjavila, da se je incident zares pripetil 12. junija ter da so ravno v času napada prejeli več prijav, ki se povsem ujemajo z dogajanjem na posnetku. Tja so takoj poslali patruljo, a ob njihovem prihodu tam ni bilo nikogar več.
Policist Chris Baldonado iz kalifornijske prometne policije je potrdil, da kljub temu da policija ob incidentu ni bila prisotna, celotno situacijo podrobno preiskuje in poskuša najti podatke o žrtvi. Videoposnetek, na katerem trije neznani moški na avtocesti napadajo četrtega in ga hudo pretepejo, si lahko ogledate spodaj, velja pa opozorilo, da je video precej nazoren. Poleg tega pa se človek vpraša tudi, zakaj snemalec in vsi mimoidoči moškemu, na katerega se je spravila trojica, niso raje pomagali, namesto da so snemali.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376