Moskisvet.com
The devil inside - 4

Zanimivo

Bolj grozljivo pa skoraj ne more biti …

K.Š.
30. 12. 2011 08.43
43

To, kar si bomo lahko ogledali v prihajajočem filmu The devil inside – Hudič v nas, naj bi bilo posneto po resničnih dogodkih. Pred nekaj leti naj bi neka obsedena ženska ubila kar tri eksorciste naenkrat.

Film, ki ga v Vatikanu ne želijo videti.
Film, ki ga v Vatikanu ne želijo videti. FOTO: YouTube

Film, ki bo prišel na ameriška velika platna takoj na začetku leta 2012, je že v samem napovedniku poln napetih in strašljivih scen. Če se navadno lahko potihoma sami sebe potolažimo, češ saj je le film, tega v tem primeru ne moremo storiti, saj naj bi bil film posnet po resničnih dogodkih.

Ta grozljivka je torej za vse tiste, ki jim je všeč strah … Vse skupaj se dogaja seveda v Evropi, med Bolgarijo in Italijo. Glavna igralka Fernanda Andrade igra mlado Isabello Rossi, ki pripotuje v Rim, ker želi zvedeti več o svoji materi – Mariji Rossi. Ta naj bi v preteklosti med eksorcizmom, ki so ga na njej izvajali trije eksorcisti, z nadnaravno močjo vse tri ubila. Marijo so zaprli v bolnišnico, kjer jo obišče hči. Igralka Suzan Crowley je v vlogi obsedene ženske dobesedno vrhunska.
Isabella v Rimu pride v stik z eksorcisti, ki ji pokažejo svoje delo. Tako spozna nelegalne eksorcizme in izve več o obsedeni materi.

Videonapovednik je že sam po sebi zelo grozljiv in ni namenjen tistim, ki 'ne prebavljate' grozljivk … Če imate težave že z ogledom slednjega, vam ogleda celotnega filma seveda ne priporočamo.

Poleg vsega pa velja omeniti tudi to, da so ustvarjalci filma potrdili, da Vatikan tega filma ne odobrava …
 

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479