Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Česa vsega si ne izmislijo

S.R.
21. 07. 2012 08.57
15

Res je, da različne kulture cenijo različno hrano, tako da ljudje po vsem svetu uživajo nešteto različnih jedi. Seveda pa se določena hrana, ki jo uživajo na primer v Aziji, Evropejcem zdi naravnost ogabna, velja pa tudi obratno. Na Tajskem na primer tako jedo podgane in žuželke (namesto kokic v kinu), nam pa se ob tem samo obrača.

A kljub nešteto različnim kulturam in jedem, ki skupaj pojedo marsikatero zares nenavadno jed, ljudje po vsem svetu sem in tja poskusijo pojesti tudi zares ogabne stvari, samo za to, da dokažejo, da to lahko storijo. Glavni razlog za to je seveda prisotnost kamer, pred katerimi bi marsikdo rad pokazal, kaj vse lahko poje.
Obstaja cel kup dokumentarnih oddaj in resničnostnih šovov, v katerih udeleženci kot izziv poskušajo pojesti kar najbolj ogabne stvari, kar si jih lahko zamislite. Nekaj takšnih smo zbrali tudi v naši galeriji. Poglejte si, kaj vse jedo ljudje po svetu, in premislite, ali bi katero od naštetih jedi tudi sami spravili po grlu in jo obdržali v želodcu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376