Moskisvet.com
samozadovoljevanje

Zanimivo

Auč, tale masturbacija se pa ni dobro končala!

S.C.
10. 07. 2013 10.08
15

V španskih medijih je zaokrožila novica o bizarni poškodbi nekega nemškega turista. Ta se je želel malce poigrati sam s seboj, a je zaradi igračke, ki si jo je izbral v erotični trgovini na Ibizi, pristal v bolnišnici.

Nek 51-letni Nemec je med dopustovanjem na Ibizi iskal nekaj za popestritev svojega spolnega življenja in tako je v eni izmed tamkajšnjih trgovin z erotičnimi pripomočki kupil erekcijski obroček iz jekla, ki ima sicer funkcijo, da zmanjša pretok krvi iz penisa v erekciji in jo zadržuje v njem.

Težave s penisom
Težave s penisom FOTO: iStockphoto

To ne povzroči le občutka ugodja in prijetnega pritiska, ampak vpliva tudi na trdnejšo erekcijo, ki bo trajala dlje časa

A preden se je gospod podal na seksualni pohod po Ibizi, je želel obroček testirati na samem, žal pa se je njegov poskus ponesrečil. Penis se mu je namreč s testisi vred nekako zataknil, kar mu je po nekaj minutah užitka prineslo vedno hujšo bolečino.

’Korenjak’ mu je ves pomodrel in otekel, zaradi česar nesrečnik, pa naj se je še tako trudil, nikakor ni mogel obročka sneti in ko ni več vedel, kaj naj stori, je ves osramočen poklical na pomoč gasilce. Ti so prispeli z vso potrebno opremo, a so zaradi delikatnega področja imeli izjemno težko nalogo, ob vsaki najmanjši napačni potezi bi namreč lahko trajno poškodovali penis. Po dveh urah jim je končno le uspelo prežagati obroček ter rešiti premoženje iz ’romantičnega stiska’, a je moral gospod kljub vsemu preživeti noč v bolnišnici. Na srečo se je vse dobro končalo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497