Moskisvet.com
gole ženske

Zanimivo

'Po njegovi hiši hodijo gole ženske, ki ga zadovoljujejo, ko hoče'

M.Č.
21. 10. 2013 14.16
31

Komik in igralec Tom Arnold je o svojem igralskem kolegu Arnoldu Schwarzeneggerju nedavno razkril nekaj sočnih podrobnosti. Med drugim je povedal, da ima nekdanji guverner izjemno močan spolni 'apetit' in naj bi imel na voljo več žensk, ki ga dnevno vsaj petkrat zadovoljijo.

Tom Arnold
Tom Arnold FOTO: Reuters

Arnold Schwarzenegger naj bi pri svojih 66 letih še vedno seksal vsaj petkrat dnevno. To je za časnik Dailystar povedal njegov igralski kolega Tom Arnold. Odkar se je Arnie po tem, ko se je izvedelo, da ima s hišno pomočnico najstniškega sina, ločil od žene Marie Shriver naj mu ne bi bilo dolgčas. »Arnie ima neverjeten spolni apetit in veliko žensk, ki ga obiskujejo. Prav nič ni osamljen in ima veliko ženskih prijateljic,« je njegov prijatelj Tom povedal v intervjuju, v katerem je telesno kondicijo Avstrijca povezal z njegovo spolno slo. »Ima velike potrebe in jih povezuje s telesno pripravljenostjo. Pravi, da seksa petkrat na dan, kar je dobra številka,« je še dodal.

Arnold naj bi bil pri svojih 66 letih še zelo spolno aktiven.
Arnold naj bi bil pri svojih 66 letih še zelo spolno aktiven. FOTO: Reuters

Poleg naštetega je igralec in komik razkril še nekaj skrajno nenavadnih dejstev o Arnoldu, recimo to, da naj bi se po njegovi hiši sprehajale gole ženske, ki ga zadovoljujejo, ko on želi. Poleg njih pa naj bi se razkazovali po hiši tudi goli moški. "Če se z avtom zapeljete na dvorišče njegove hiše v Los Angelesu, boste najprej zagledali mlade moške, ki na trati pozdravljajo goste s kazanjem mišic.Ti tipi so v spodnjih hlačah. Prav čudno je,« je povedal Tom in dodal, da skuša igralec živeti kot kralj.

Prav gotovo je nekdanji šampion v dvigovanju uteži s slavo in bogastvom pridobil nekaj nenavadnih navad, vendar naj spomnimo, da je Tom Arnold, s katerim sta leta 1994 skupaj zaigrala v filmu Resnične laži, v prvi vrsti komik.

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414