Moskisvet.com
Angelina Jolie

Zanimivo

Zabodla je taksista, ker ni hotel seksati

A.M.
28. 08. 2012 08.37
15

Romunski taksist je trdil, da ga je zabodla Angelina Jolie …, in to iz dokaj nevsakdanjega razloga.

Podobnost med Luminito in Angelino je izjemna.
Podobnost med Luminito in Angelino je izjemna. FOTO: Facebook

Nicolae Stan iz Romunije je preživel grozno izkušnjo. Pred dnevi je po službeni dolžnosti peljal gospodično, ki je na moč podobna Angelini Jolie. Natančneje gre za romunsko državljanko Luminito Perijoc. Gospodično je dostavil na želeno mesto, nakar ga je prosila, ali ji pomaga s prtljago. Gentleman kot je, je Nicolae nič hudega sluteč nesel prtljago do njenega stanovanja, tam pa se je položaj zapletel.

Luminita je od možakarja zahtevala, naj se sleče in jo zadovolji …, kar sledi, nikakor ni vsakdanji razplet. Ubogi taksist je ponudbo zavrnil, to pa je Luminito tako razhudilo, da je kot argument pograbila kuhinjski nož. Nicolaeju ni preostalo drugega, kot da se vda usodi, ko pa je nenasitna Angelinina dvojnica zahtevala še tretjo "rundo", se je izmozgani taksist uprl.

Luminita ga je zabodla, možak pa se je zatekel na bližnjo policijsko postajo. Ob pridržanju so ugotovili, da je bila radoživa gospodična pod vplivom zdravil (žal pa ne poročajo katerih). Za taksista pa se je pravi pekel šele začel. Prigoda je zašla v medije, njegovi prijatelji pa se odkrito sprašujejo, kdo bi zavrnil takšno ponudbo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479