Moskisvet.com
lažnivka

Odnosi

5 laži, ki jih izreče vsaka ženska

N.J.
15. 09. 2020 06.00
44

Na začetku zveze se zdi vse v najlepšem redu in oba partnerja se trudita, da drug drugega ne bi razočarala. Pred vami je 5 laži, ki jih vsaj na začetku zveze izreče (si upamo trditi) vsaka ženska. 

Ljubosumje je nekaj, česar se na začetku zveze običajno ne omenja.
Ljubosumje je nekaj, česar se na začetku zveze običajno ne omenja. FOTO: iStock

Na začetku zveze si prav vsakdo želi prikazati sebe v najboljši luči. Prav to je razlog, zakaj na začetku verjetno vsaka ženska malce pretirava v popuščanju, ne izrazi vedno iskreno svojega mnenja, sčasoma pa ne zdrži več in na plano privre tisti njen pravi 'jaz', realna podoba, ki jo prikaže v drugi luči. Saj poznate to, ko dekle na začetku zveze nima nič proti našim moškim večerom, nato pa ji gre skoraj vsak naš izhod s prijatelji na živce? Ko na začetku pravi, da ji je všeč, da se posvečamo športu, nato pa je jezna, ker ne preživljamo dovolj časa z njo? Pred vami je 5 laži, ki jih vsaj na začetku zveze izreče vsaka ženska.

'Popoln si'

Saj ni skrivnost, da nihče ni popoln. Tudi ona bo kmalu ugotovila, da mi nismo popolni. Če to reče, se skuša prikupiti. Nič slabega. Izkoristite situacijo za izmenjanje lepih besed in nežnosti.

'Nisem ljubosumna'

Ljubosumje je nekaj, česar se na začetku zveze običajno ne omenja. En razlog je ta, da ženska ne želi moškega odvrniti od sebe že takoj na začetku, drugi pa ta, da smo moški na začetku zveze običajno bolj pozorni in zato tudi nima razloga za ljubosumje. Sčasoma privre na površje tudi to čustvo.

'Tvoja mama je odlična'

Seveda, na začetku je vsaka tašča simpatična. Vsaj na začetku zveze nova partnerka zagotovo ne bo blatila ženske, ki nas je vzgojila. Sčasoma se bo 'udomačila' in povedala tudi, kaj vse jo moti. In tega ne bo malo.

Prej ali slej bo ugotovila, da pač ne znamo brati misli ...
Prej ali slej bo ugotovila, da pač ne znamo brati misli ... FOTO: Profimedia

'Vse je v redu'

Pa je res? Če se ženska čudno vede, je nenadoma redkobesedna, se obrača stran, je odrezava, čeprav običajno ni, vi jo vprašate, kaj je narobe, in odgovori, da je 'vse v redu', potem najverjetneje laže. Od partnerja pričakuje, da bo sam ugotovil, kaj je rekel ali naredil narobe. Prej ali slej bo ugotovila, da pač ne znamo brati misli ...

'Denar ni pomemben'

Če ga je dovolj, ni pomemben. Ko ga primanjkuje, postane zelo pomemben. Tako vsaj pravijo izkušnje. Četudi večina žensk pravi, da ni pomembno, koliko debela je naša denarnica, ima vsaka ženska rada ob sebi moškega, ki hodi v službo in je sposoben preživljati sebe in pomagati preživeti tudi njej ter zna razpolagati s svojim denarjem. Moškega, ki je v breme, si ne želi nobena.

 

KOMENTARJI (44)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479