Moskisvet.com
Kim Jong Un

Zanimivo

Kim Jong Un hoče device!

A.M.
04. 09. 2013 13.17
39

Korejski ’veliki’ voditelji so bili vedno ponosni na velike množice nedolžnih deklet, ki so žarele na državnih proslavah in sprejemih tujih veljakov. Tradicija pa je sedaj ogrožena.

Kim Jong Un
Kim Jong Un FOTO: YouTube

Tudi severnokorejska dekleta naj bi podlegla zahodnjaškim trendom in se vedno bolj zgodaj predajal spolnosti. To se dogaja kljub strogim vladnim uredbam, ki tovrstno početje prepovedujejo.

Kim Jong-un je nedavno ukazal množične zdravniške preglede 16-letnic, ki so bile vpoklicane v vojsko. Rezultati so pokazali, da je več kot 60 % deklet že izkusilo spolnost. Veliki vodja trend pripisuje ’pohujšljivemu’ vplivu zahoda, strokovnjaki pa obnašanje pripisujejo porastu revščine in obupa v tej izolirani državi. Podobni razlogi naj bi botrovali tudi množičnim prebegom njihovih športnikov in porastu uporabe nedovoljenih poživil. Na protidopinških testih atletov, ki so se udeležili lanskoletne Kimove rojstnodnevne zabave, je bilo pozitivnih kar 30 % športnikov.

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470