Moskisvet.com
Bear Grylls

Zabava

Slavni pustolovec se danes sramuje, da je bil nekoč vegan

M.S.
25. 08. 2023 05.00
2

Voditelj oddaj o preživetju in najbolj slavni preživetvenik Bear Grylls je pred časom dejal, da se sramuje svoje preteklosti, ko je bil vegan in je veganstvo tudi promoviral.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Preživetvenik Bear Grylls je znan po tem, da poje domala vse, kar mu v naravi pride pod roke. Vključno z živalmi. A nekoč temu ni bilo tako, saj je bil danes velik ljubitelj mesa vegan. Nedavno je dejal, da mu je striktno mesna dieta oz. dieta mesojedca (v originalu carnivore dieta) spremenila življenje, saj se je njegovo zdravje in počutje precej izboljšalo.

Miti in resnice o preživetju v naravi
Preberi še
Miti in resnice o preživetju v naravi
Bear Grylls je bil nekoč zaprisežen vegan.
Bear Grylls je bil nekoč zaprisežen vegan. FOTO: Profimedia

48-letnik se danes, kot pravi, ''sramuje'', da je nekoč promoviral veganstvo. ''Nekoč sem bil vegan. Napisal sem tudi vegansko kuharico. Danes me je sram, da sem to propagiral. Prepričan sem bil, da je to dobro tako za planet kot za moje zdravje. Leta, izkušnje, znanje in študije pa so pokazale, da sem se v obeh primerih motil.''

Trail tek – tek v svoji najbolj prvinski obliki
Preberi še
Trail tek – tek v svoji najbolj prvinski obliki
Bear Grylls in Shara Cannings Knigh imata tri sinove.
Bear Grylls in Shara Cannings Knigh imata tri sinove. FOTO: Profimedia

Danes je Grylls glasnik načina prehranjevanja, kakršnega so imeli naši predniki. ''Odkril sem kontrakulturen način življenja, ki poudarja pomen rdečega mesa in organov. Bolj sem prisluhnil svojemu telesu, skušal prisluhniti naravi in danes zelenjave ne pogrešam. Niti približam se ji je. Nikoli se nisem počutil močnejši, moja koža nikoli ni bila v boljšem stanju in moja prebava nikoli boljša,'' je o vsemesni dieti dejal Grylls.

Slavnega pustolovca in mojstra preživetja v naravi lahko spremljate na VOYO v njegovi resničnostni seriji Otok z Bearom Gryllsom, v kateri sodobnega človeka brez vsega pusti na milost in nemilost na zapuščenem otoku.
S kolesom po turnosmučarski stezi
Preberi še
S kolesom po turnosmučarski stezi

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470