Moskisvet.com
profimedia 0264620080

Zabava

Znan je vzrok smrti vnuka slavnega igralca

M.S
13. 08. 2023 05.00
1

V začetku julija je umrl 19-letni vnuk znanega igralca Roberta De Nira. Po smrti je Robertova hči na Instagramu razkrila, da je njen sin Leandro umrl zaradi prevelikega odmerka tablet, ki so vsebovale fentanil. Nedavno pa so potrdili, da je v resnici umrl zaradi nenamernega prevelikega odmerka mamil.

Potrdili so vzrok smrti vnuka Roberta De Nira, Leandra, ki je bil proglašen za mrtvega v začetku julija. 19-letnega vnuka so našli mrtvega v njegovem večmilijonskem stanovanju v New Yorku. Čeprav vzrok smrti sprva ni bil povsem jasen, naj bi poleg trupla našli prepovedane substance.

Tragična smrt 19-letnega vnuka znanega igralca
Preberi še
Tragična smrt 19-letnega vnuka znanega igralca
Drena De Niro je ob smrti sina delila ganljive besede
Drena De Niro je ob smrti sina delila ganljive besede FOTO: Profimedia

Hči Roberta De Nira je po smrti svojega sina na družbenem omrežju pod komentarji poslovilne objave sporočila, da je umrl zaradi prevelikega odmerka tablet, ki so vsebovale fentanil. "Moje srce je za vedno zlomljeno. Jaz, očka in tvoja družina te ljubimo. Ljubim te z vsakim utripom svojega jokajočega srca," je napisla Drena De Niro ob sinovi smrti.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

V nedavni objavi na Instagramu pa je Drena razkrila več o ozadju sinovega uživanja substanc. Poudarila je, da je bil njen sin opozorjen o prekomernem uživanju tablet, vendar ni vedel, da je v njih prisoten tudi fentanil. Pojasnila je, da so se sinove težave še dodatno zaostrile med pandemijo, ki je pripomogla k njegovi odvisnosti. V svojem sporočilu je tudi pozvala vse, naj se trudijo zagotavljati podporo tistim, ki se spopadajo z duševnimi težavami in odvisnostjo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nedavno pa so se oglasili iz urada glavnega zdravnika New Yorka, ki je potrdil, da je Leandro umrl zaradi nenamernega prevelikega odmerka mamil. Po navedbah je bila njegova smrt posledica fentanila, bromazolama, aprazolama, 7-aminoklonazepama, ketamina in kokaina. Tudi Robert De Niro se je javno odzval ob izgubi v družini in sporočil, da je globoko prizadet zaradi smrti svojega preljubega vnuka Lea. Zahvalil se je za vso izkazano sočutje in prosil za zasebnost med žalovanjem. 

Robert De Niro poleg hčerke Drene
Robert De Niro poleg hčerke Drene FOTO: Profimedia

Vsi oboževalci Roberta De Nira pa si igralca lahko ogledate v kriminalki Policaji, ki bo na sporedu v ponedeljek ob 20. uri na Kanalu A. V filmu igra vlogo policista Moeja Tildena  v predmestju New Jerseyja. Šerif preiskuje nasilen zločin, pri tem pa naleti na rasne predsodke in zaroto pri možeh postave.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Kdo je zvezdnica, ki v javnosti ne želi pozdraviti Roberta De Nira?
Preberi še
Kdo je zvezdnica, ki v javnosti ne želi pozdraviti Roberta De Nira?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479