Moskisvet.com
Tato

Zabava

Zato si ne bi smeli nikoli tetovirati obraza svoje partnerke

M. A.
21. 02. 2019 08.16
0

Tetovaže so v zadnjih letih zagotovo zelo priljubljene in v vročih dneh, ko pokažemo več kože, se včasih vprašamo, ali ni število tetoviranih ljudi že višje od tistih, ki se za to večno okrasje na koži še niso odločili. Pri tetoviranju vas lahko ovira le vaša domišljija, saj je neskončno možnosti, kaj si boste naslikali na kožo, a obstajajo tetovatorji, ki namesto vas pri določenih idejah potegnejo črto.

Številni tetovatorji vas bodo tako zavrnili že, če si boste želeli tetovirati osebno ime. Nekateri jasno in glasno povedo, da takšnih tetovaž ne delajo, spet drugi vprašajo, kdo je oseba, katere ime si želite tetovirati. Po navadi vam tetovažo naredijo, če gre za vašega otroka, pri partnerju pa se ustavi. Ker ni zagotovila, da bosta za vedno ostala skupaj in je možnost, da boste svojo odločitev kdaj obžalovali, večja, trezno razmišljajo namesto vas in vas zavrnejo.

Pred tetovažo je treba dobro premisliti.
Pred tetovažo je treba dobro premisliti. FOTO: Instagram

Trezno razmišljanje številni tetovatorji izkažejo tudi, ko si želite poslikavo obraza. Ponavadi jih boste morali povprašati kar nekaj, da boste našli takega, ki bo privolil, tudi takrat pa pričakujte, da vas bo kar nekajkrat vprašal, če ste v svojo odločitev prepričani in je ne boste nemara kdaj obžalovali.

Pred nekaj meseci je z obrazno tetovažo presenetila Kelsy Karter, a se je kasneje izkazalo, da je njena tetovaža lažna.
Pred nekaj meseci je z obrazno tetovažo presenetila Kelsy Karter, a se je kasneje izkazalo, da je njena tetovaža lažna. FOTO: Profimedia

Čeprav živimo v svobodni državi, kjer velja svoboda govora, vas bo marsikdo zavrnil tudi, če bi lahko vaša tetovaža koga užalila oz. bi imela rasistično konotacijo. Med bolj sporne še vedno sodi svastika, ki velja za simbol nacizma, v tujini pa so pogoste tudi tetovaže, ki izkazujejo pripadnost določeni tolpi.

Željo po rasistični tetovaži vam bo pripravljen izpolniti le redkokateri tetovator.
Željo po rasistični tetovaži vam bo pripravljen izpolniti le redkokateri tetovator. FOTO: AP

Številni oboževalci pevke Lady Gaga pa se potem, ko je prek svojega predstavnika sinoči sporočila, da sta se z zaročencem Christianom Carinom zares razšla, sprašujejo, kaj bo zdaj naredil on. Ko sta se zaročila, si je Christian namreč na svojo levo roko tetoviral pevkin obraz in marsikdo se je že takrat vprašal, kaj bo naredil, če se bosta razšla. To se je res zgodilo, pravi razlog razhoda zaenkrat še ni znan, dejstvo pa je, da Christianu na roki ostaja pevkin obraz. Glede na poplavo Gaginih oboževalcev, ki nosijo tetovaže, posvečene njej, zagotovo ni edini, a verjetno mu pogled na umetnino ne vzbuja enakih občutij. Zdaj ima možnost, da se odloči za boleče lasersko odstranjevanje tetovaže ali pa jo preprosto prekrije, zagotovo pa je to še en pokazatelj, da tudi pri ljubezni, za katero verjameš, da bo trajala večno, ni vedno tako.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414