Moskisvet.com
Kaja Vidmar NASLOVNICA

Zabava

Vroča Kaja z novoletno zaobljubo

Matej Arh
21. 12. 2019 07.00
0

Leto 2019 se počasi, a vztrajno poslavlja, prav tako se končujejo številne službene zabave, začenjajo pa se tiste v krogu prijateljev in družine. To je tudi čas, ko gledamo nazaj in delamo načrte za naprej, zato smo pri vroči Kaji Vidmar, ki je letos kot meteor udarila v slovenski medijski prostor, preverili, kako si bo sama zapomnila to leto in kakšne so njene novoletne zaobljube.

Za Kajo Vidmar lahko mirno rečemo, da je letos zagotovo zaznamovala slovenski medijski prostor, saj je sprva veliko zanimanja požela, ko je v videospotu za pesem Kriva sva oba nastopila ob vse bolj priljubljenem Challetu Salletu, pozneje pa je postala še Playboyjevo sanjsko dekle. Medijske izkušnje pa si je vendarle nabirala že prej, saj je vajena stati pred televizijskimi kamerami in pozirati fotografskemu objektivu, na Instagramu pa vročo Kajo spremlja že več kot 30.000 sledilcev.

Challe Salle: Kot oseba sem se zelo spremenil
Preberi še
Challe Salle: Kot oseba sem se zelo spremenil

Čeprav se je z vseh strani letos pogosto slišalo, da je bilo leto 2019 težko, je bilo torej za Kajo Vidmar zagotovo dobro in uspešno: ’Ja, to je bilo res moje prelomno leto. Najboljše, a hkrati težko, ker sem se morala boriti za karierne cilje. Zdi pa se mi, da te prav vse težke izkušnje prej kot slej pripeljejo do ciljev in tudi pri meni je bilo tako.' Vedno nasmejana Kaja tako tudi to leto zaključuje delovno, saj se trenutno mudi v španskem Madridu, kjer jo čaka nekaj fotografiranj, na vrata pa zdaj že trka leto 2020, ki s seboj prinaša občutek novega začetka. Bo ob tem padla kakšna novoletna zaobljuba? ’Mogoče res. Vsi, ki me dobro poznajo, vedo, da dajem v ljudi velik del sebe, pomagam, poslušam in včasih to počnem brez meje. Mogoče bi se morala bolj osredotočiti nase in energijo usmeriti nase in na svojo kariero ter paziti na svoje zdravje.’

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kaja pa si bo letošnje leto zagotovo zapomnila po že omenjenih projektih, videospotu s Challetom in Playboyu, ob tem pa priznava, da je pri bližnjih več zanimanja zbudila z videospotom, a so bili odzivi pri obeh pozitivni: ’Mislim, da sem si že s prejšnjimi projekti ustvarila mrežo ljudi, ki prepoznajo mojo sončno plat, ampak ja, bolj buren odziv je bil, ko sem nastopila s Challetom.’

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376