Moskisvet.com
Mx Wrigth in Alf

Zabava

Umrl zvezdnik serije, ki smo jo oboževali tudi Slovenci

A.P.
27. 06. 2019 10.59
0

Potem ko se je leta 2016 poslovil televizijski Alf, 84 centimetrov visoki Mihaly "Michu" Meszaros, ki je pred tremi desetletji igral kosmatega vesoljčka Alfa v istoimenski seriji, mu je tri leta kasneje v grob sledil Max Wright, ki je v seriji igral njegovega ''očeta'' Willieja Tannerja.

V 75. letu se je poslovil ameriški igralec Max Wright, ki smo ga spoznali kot očeta v priljubljeni seriji Alf. Konec osemdesetih in v začetku devetdesetih smo jo radi spremljali tudi Slovenci.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Wrightu, ki je bil leta 1998 nominiran za tonyja in se je po koncu serije (1986-1990) pretežno posvetil gledališču, so leta 1995 odkrili limfom, a je bil dolgo časa v remisiji, zadnja leta pa se je boril s kožnim rakom. Umrl je na svojem domu v Kaliforniji, dve leti za tem, ko je rak dojke vzel njegovo ženo Lindo, s katero sta imela dva otroka in zaradi biseksualne nagnjenosti Wrighta dolgo več nista bila intimna. Poročen sta bila sicer kar 52 let.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Wright izven ekranom ni imel srečnega življenja. Žalostilo ga je že dejstvo, da je kot izobražen gledališki igralec igral v tako lahkotni seriji kot je Alf in se počutil podcenjenega. Kmalu po koncu snemanja serije Alf je zabredel še v droge, leta 2001 pa so ga ujele kamere, kako kadi crack in spolno občuje z brezdomcem.

8 najbolj odštekanih teorij serije Prijatelji
Preberi še
8 najbolj odštekanih teorij serije Prijatelji

Bil naj bi tudi odvisen od kokaina, leta 2003 pa so ga aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Zadnje obdobje je preživel v družbi 54-letnega nemškega negovalca Reinerja Dettlingoma.

Družina, ki je Alfa vzela za svojega.
Družina, ki je Alfa vzela za svojega. FOTO: Profimedia

Videli smo ga lahko v kar nekaj filmih, pa tudi v seriji Prijatelji, kjer je igral upravitelja znamenite kavarne Central Perk, nastopil pa je tudi v seriji Urgenca, Umor je napisala.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400