Moskisvet.com
Steven Spielberg - Quibi

Film/tv

Spielberg z grozljivo serijo, ki jo bomo lahko gledali samo ponoči

A.P.
11. 06. 2019 13.32
0

Sloviti režiser Steven Spielberg pripravlja grozljivo serijo za nastajajočo mobilne platformo s pretočnimi vsebinami Quibi (krajše za Quick Bites), ki jo bomo lahko gledali samo ponoči.

''Posneti želim zelo srhljivo zgodbo'' je Steven Spielberg dejal ustanovitelju platforme za pretočne storitve Quibi, Jeffrey Katzenberg. ''Zgodbo piše sam. Že nekaj časa ni ničesar napisal, zato je to nekaj enkratnega,'' je bil vzhičen Katzenberg. Ker je Spielberg želel, da je serijo mogoče gledali samo ponoči, so Quibijevi inženirji skovali načrt.

Oktanski spopad – ozadje rivalstva med Ferrarijem in Fordom
Preberi še
Oktanski spopad – ozadje rivalstva med Ferrarijem in Fordom

Ker lahko telefon lociramo in posledično ugotovimo točen čas sončnega zahoda in vzhoda dane lokacije, bodo lahko uporabniki serijo predvajali le ponoči, vse tja do trenutka, ko se bo zunaj začelo svitati. Na uporabnikovem telefonu se bo pojavila ura, ki bo najprej odštevala čas do sončnega zahoda, ko bo zunaj enkrat tema, pa se bo odšteval čas do sončnega vzhoda. Po tem trenutku bo serija do naslednje noči izginila z radarja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Po poročanju Ketzenberga je Spielberg že napisal pet oz. šest epizod, ki jih bodo razkosali na 10 do 12 poglavij. Quibi namreč ne bo ponujal klasičnih filmskih vsebin in filmske izdelke ne bo meril s klasičnimi vatli. Vsebine bodo razdeljene na poglavja dolga od 7 do 10 minut, z namenom, da jih gledamo na poti. Delovni naslov Spielbergove grozljive serije je Spielberg’s After Dark (Ko pade mrak), ni pa je pričakovati pred aprilom 2020, ko bo platforma ugledala luč sveta, poroča CNN.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470