Moskisvet.com
Francesco Totti

Novice

17 let ji je bil zvest, ona ga je varala na vse načine

M.S
12. 08. 2023 05.00
0

Nogometaš Francesco Totti je po 17 letih zakona z Ilary Blasi razkril, zakaj se je njuno razmerje končalo. Totti je izjavil, da je bil glavni vzrok za ločitev občutek osamljenosti po njegovi upokojitvi in pomanjkanje pozornosti s strani Ilary. Zelo glasne pa so bile tudi govorice o nezvestobi med zakoncema.

Nekdanji nogometaš in zmagovalec svetovnega pokala Francesco Totti je lansko leto doživel hudo razočaranje. Po 17 letih zveze z italijansko igralko in manekenko Ilary Blasi, s katero ima tudi tri otroke, Chanel, Christiana in Isabel, je slavni nogometaš konec lanskega leta podal izjavo, v kateri je naznanil konec njunega razmerja. "Po 20 letih skupnega življenja se je na žalost razmerje z Ilary končalo. Vse, kar sem rekel in storil v zadnjih nekaj mesecih, je bilo v zaščito najinih otrok, ki so in bodo vedno absolutna prioriteta v mojem življenju. Trudil sem se premagati krizo v najinem zakonu, a danes ugotavljam, da se ločitvi, čeprav boleči, ni več mogoče izogniti."

Se je slavni nogometaš ločil zaradi te lepe cvetličarke?
Preberi še
Se je slavni nogometaš ločil zaradi te lepe cvetličarke?

 

Francesco Totti poleg nekdanje žene Ilary Blasi
Francesco Totti poleg nekdanje žene Ilary Blasi FOTO: Profimedia

Totti je v intervjujih razkril, da je bil eden od razlogov za ločitev občutek osamljenosti, ki se je v njem okrepil, potem ko se je poslovil od profesionalne kariere. Igralka mu ni več posvečala pozornosti, še zlasti potem, ko je med pandemijo Covid-19 izgubil očeta. Poleg tega so se tudi razširile govorice o morebitni Ilaryjini nezvestobi. Igralka naj bi imela afero z nemškim nogometašem Bastianom Mullerjem, s katerim je tudi trenutno v razmerju. Mediji trdijo, da je Totti za te govorice izvedel že med njuno zvezo in je zato začel sumiti v zvestobo svoje soproge, celo sledil ji je. Dokaze o aferi je našel na njenem mobilnem telefonu. Nekdanji nogometaš je po pridobitvi ključnih dokazov hitro zaključil njuno večletno razmerje.

Skupaj sta starša treh otrok: Chanel, Christiana in Isabel.
Skupaj sta starša treh otrok: Chanel, Christiana in Isabel. FOTO: Profimedia

Za razpad njune zveze so mediji izpostavljali tudi njegovo nezvestobo, čeprav sam to odločno zanika. ''V zadnjem času sem poslušal stvari o sebi in svoji družini. Ni prvič, da so do mene prišle lažne novice. Prosil bi vse, ki o tem pišete, da ste pazljivi, saj so vpleteni tudi otroci in otroke je treba spoštovati. Resnično sem utrujen od tega, da moram vse zanikati,'' je povedal 46-letni športnik. 

Se je slavni nogometaš ločil zaradi te lepe cvetličarke?
Preberi še
Se je slavni nogometaš ločil zaradi te lepe cvetličarke?


Ilary Blasi po ločitvi  to poletje uživa ob svojem partnerju Bastianu Mullerju, s katerim sta nedavno obiskala Dolomite in se prepuščala pohodništvu ter kolesarjenju. 

Francesco Totti s svojim sinom Christianom
Francesco Totti s svojim sinom Christianom FOTO: Profimedia
Slavni nogometaš uživa na jahti s 14 let mlajšo manekenko
Preberi še
Slavni nogometaš uživa na jahti s 14 let mlajšo manekenko
Pod temi pogoji lahko zvezdnik vara svojo nosečo partnerko
Preberi še
Pod temi pogoji lahko zvezdnik vara svojo nosečo partnerko

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470