Moskisvet.com
Dino Rađa, Lionel Messi in Rađin sin, ki se mu je uresničila velika želja.

Zabava

Skupna fotografija legende hrvaške košarke z Messijem nasmejala svet!

A.P.
16. 04. 2019 07.58
0

Čeprav je Lionel Messi nogometni velikan – ko govorimo o centimetrih, ne dosega več kot 170 centimetrov. To pa ne velja za legendo hrvaške košarke, Dina Rađo, ki resda v košarki ni bil tak velikan, kot je v svetu nogometa Argentinec, je pa zato velikan v pravem pomenu besede. Ko se je nedavno v družbi sina fotografiral z argentinskim virtuozom, je nastala fotografija, ki je nasmejala splet.

Dino Rađa, Lionel Messi in Rađin sin, ki se mu je uresničila velika želja.
Dino Rađa, Lionel Messi in Rađin sin, ki se mu je uresničila velika želja. FOTO: Facebook

Dino Rađa svoje sledilce na družbenih omrežjih redno zalaga z zabavnimi vsebinami in tudi fotografija z Lionelom Messijem sodi v to kategorijo, čeprav to ni bil njen namen. S svetom je namreč delil zgodbo, kako je sinu izpolnil rojstnodnevno željo in mu omogočil srečanje s prvim zvezdnikom Barcelone.

A bolj kot sama anekdota s sinom je za zabaven del poskrbela razlika v višini med nekdanjim košarkarjem in nogometašem, ki sicer znaša 41 centimetrov, a fotografija številko skorajda podvoji. Ne glede na to Messi ostaja strah in trepet nasprotnikov, pa naj bodo ti za glavo ali celo dve višji.

Srečanje v Barceloninem vadbenem centru je Rađi sicer pomagal organizirati rojak Ivan Rakitić, Messijev soigralec in eden ključnih mož katalonske ekipe.

Tako popularen je Messi
Preberi še
Tako popularen je Messi
Za srečanje je ''kriv'' Ivan Rakitić.
Za srečanje je ''kriv'' Ivan Rakitić. FOTO: Facebook

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417