Moskisvet.com
Princesa Diana

Zabava

Zato je imela princesa Diana nenehno sklonjeno glavo

U.K.
01. 03. 2019 14.14
6

Princesa Diana je pogosto izgledala žalostna, mnogim se je zdelo tudi, da je nenehno čemerna. A je resnica povsem drugačna.

Princesa Diana
Princesa Diana FOTO: Profimedia

Princesa Diana je bila znana kot izjemno dobra mati, kraljica ljudskih src, kot močna feministka, humanitarka in tudi kot modna ikona. A fotografi so jo pogosto klicali ‘Shy Di’, saj je imela navado, da je pogosto spuščala obraz navzdol, še posebej ko so jo fotografirali. 

Zaradi tega so jo mnogi označili, da je čemerna, ali da jo nenehno nekaj jezi. A očitno to ni bilo res. Na plan je namreč prišel intervju z Andrewom Mortonom, ki je uradni biografist kraljeve družine. In Diano je povprašal tudi o tem, zakaj sklanja glavo.

“Ko sem prišla na kraljevo sceno, sem nenehno spuščala glavo. Če pomislim za nazaj, zaradi tega res delujem čemerno, a resnica je drugačna. Bila sem povsem prestrašena. Čemerna nisem bila nikoli, niti kot otrok. Bila sem prestrašena zaradi vse pozornosti, ki je nisem bila navajena. Potrebovala sem kar 6 let, da sem se navadila na vse skupaj.” Dejala je tudi, da je bil zanjo prehod iz normalnega življenja v kraljevskega preprosto preveč. “Bila sem nihče, v naslednjem trenutku pa sem postala Princesa Walesa, mati, medijska igrača, članica kraljeve družine in tako naprej.”

Seveda, mediji Diane pravzaprav nikoli niso pustili pri miru, a se je nanje na koncu v bistvu navadila in začela pozornost medijev izkoriščati v lastno korist. Tudi v smislu, da je opozorila na številne človekoljubne akcije doma in po svetu. A še tik pred smrtjo, je nekajkrat poudarila, da ne razume, zakaj ji mediji toliko sledijo. 

Princesa Diana
Princesa Diana FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417