Moskisvet.com
Lashana Lynch

Zabava

Novi agent 007 bo ženska!

A.P.
14. 07. 2019 23.37
1

V filmskih krogih so v zadnjih letih krožila številna imena o nasledniku Daniela Craiga v vlogi agenta 007. Le rekdo kdo si je mislil, da bo največjega ženskarja v filmskem svetu zamenjala ženska. Že ko se je omenjalo Idrisa Elba, je to dvignilo veliko prahu, saj si marsikdo v vlogi tajnega agenta 007 ni predstavljal temnopoltega moškega. Zdaj tajni agent 007 ne bo samo temnopolt, ampak povrhu vsega še ženska!

Novi James Bond ne bo ne Idris Elba, ne Tom Hardy, ne Tom Hiddleston, ne Henry Cavill, ne Richard Madden in ne Robert Pattison, pač pa relativno neznana temnopolta britanska igralka Lashana Lynch. 31-letnica, ki bo zaigrala v 25. filmu o Jamesu Bondu, bo tako stopila v čevlje Daniela Craiga, ki je bil v službi njenega veličanstva vse od leta 2005. Pred njim imeli licenco za ubijanje še Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton in Pierce Brosnan.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zadnji film z delovnim naslovom Bond 25 je preživel že kar nekaj turbulenc, sprva z režiserjem, saj je Danny Boyle zaradi različni ustvarjalskih pogledov mesto odstopil Caryju Fukunagi (Pravi detektiv) , nazadnje pa se je Daniel Craig na snemanju še poškodoval.

James Bond: Kvantum sočutja

Z napovedjo, da bo novi agent 007 ženska, detektivsko filmsko franšizo zagotovo čaka novo obdobje burnih razprav.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Lashano Lynch smo lahko nazadnje gledali v vlogi pilotke Marie Rambeau v filmu Captain Marvel, kjer je zaigrala ob boku Brie Larson in Samuela L. Jacksona. V novem Jamesu Bondu bo igrala lik po imenu Nomi. O liku je znanega malo, le to, da naj bi postala novi agent oz. agentka 007. Na začetku filma naj bi bil prizor, kjer M (Ralph Fiennes) reče: ''Vstopi, 007'', v sobo pa vkoraka prelepa temnopolta ženska.

Vse poškodbe, ki jih je na snemanju filmov o Jamesu Bondu staknil Daniel Craig
Preberi še
Vse poškodbe, ki jih je na snemanju filmov o Jamesu Bondu staknil Daniel Craig

Treba je vedeti, da 007 ni enako James Bond. Ker se je ta upokojil kot agent pri obveščevalni službi M16, je bilo mesto agenta 007 izpraznjeno. Tehnično gledano, Lyncheva ni novi James Bond, saj bo podedovala ''samo'' slavno številko.

James Bond: Casino Royale

Bond tako ostaja Bond, a mesto agenta 007 bo zapolnila ženska. Bonda nova agentka seksualno privlači, ki pa ob njem sprva zgolj zavija z očmi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V najnovejšem filmu naj bi se vrnil zlikovec iz preteklosti – Ernst Stavr Blofeld, ki ga je v filmu Spectre upodobil Christoph Waltz, mož za teroristično organizacijo Spectre. Ta naj ne bi bil osrednji antagonist filma, saj bo to Rami Malek. V kakšnih kapacitetah se bosta pojavila bo znano aprila 2020, ko 25. Bondiado pričakujemo na filmskih platnih.

James Bond: Skyfall

Dokler v kinematografe ne bo prišel nov del, si na prenovljeni platformi VOYO lahko ogledate vseh 25 filmov o slavnem britanskem vohunu in kultnem agentu 007, ki so ga upodobili številni hollywoodski igralci, med drugim Sean Connery, Pierce Brosnan in Daniel Craig.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470