Moskisvet.com
Jeff Bezos New York

Zabava

Na tako veliki nogi živi najbogatejši človek na svetu

A.P.
11. 06. 2019 19.35
3

Čeravno je ustanovitelja in direktorja Amazona, Jeffa Bezosa, nedavna ločitev od soproge MacKenzie olajšala za zajeten kupček denarja, pa Bezosu tudi po razvezi ni treba paziti na denar. Nedavno si je tako brez slabe vesti omislil novo stanovanje na Peti aveniji v New Yorku, ki leži v bližini Madison Square Parka.

V 24-nadstropni zgradbi, ki kombinira neogotski in romanski slog in je bila v času gradnje – 1912 – nebotičnik, si je omislil tri razkošna etažna stanovanja in sicer trinadstropni penthouse s 1000 ''kvadrati'' in dva apartmaja nadstropje niže. Stanovanja zasedajo 

Tako je bujna plavolaska speljala celotno akcijo
Preberi še
Tako je bujna plavolaska speljala celotno akcijo

S tem je postal bogatejši za pet spalnic, štiri kopalnice, plesno dvorano, knjižnico s kaminom, zasebno dvigalo in 6000 kvadratnih metrov zunanjih površin, od koder se pogled širi na znameniti Empire State Building in novi WTC, ter ''lažji'' za skoraj 71 milijonov evrov, kolikor je odštel za trojček stanovanj, ki skupaj merijo 17.000 kvadratnih metrov in štejejo ducat spalnic. Gre za enega letošnjih najdražjih nakupov nepremičnine v New Yorku.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.


 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414