Moskisvet.com
Hailey Baldwin, Justin Bieber

Zabava

Justin Bieber o svoji zasvojenosti z drogo in seksom

M.K.
14. 02. 2019 08.45
4

Mogoče se nam Justin Bieber, zlati otrok popa z vsemi možnimi materialnimi dobrinami na dosegu roke, res le stežka zasmili, a ne moremo zanikati, da je ekstremna mladostniška slava v njegovem življenju pustila tudi negativen pečat. V ekskluzivnem prispevku revije Vogue, v kateri je intervjuvan skupaj s svojo ženo Hailey Bieber, je Justin prvič odkrito spregovoril o svojih preteklih težavah.

Naslovna zgodba ameriške revije Vogue predstavlja Bieberjev prvi daljši intervju v več kot dveh letih. Njegov zadnji studijski album z naslovom Purpose je izšel leta 2015, od takrat pa se ni dosti izpostavljal javnosti. Po izdaji albuma se je lotil obsežne svetovne turneje, a je skrivnostno odpovedal zadnjih štirinajst terminov.

"Na turneji sem postal resnično depresiven," je Bieber povedal za Vogue. "O tem nisem govoril in še vedno v glavi predelujem ogromno stvari, o katerih nisem nikoli spregovoril. Bil sem osamljen. Potreboval sem nekaj časa."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Bieber je zlorabljal zdravilo Xanax, ki ima močne pomirjevalne učinke, in razvil, kar sam poimenuje 'legitimen problem s seksom', da bi se počutil bolje. Pretiravanje je v njegovem življenju postalo stalnica. 

"Počel sem stvari, ki so v meni vzbujale hude občutke sramu in mislim, da sem ravno zaradi tega sramu začel zlorabljati pomirjevala," je zaupal Bieber. "Moja mama je vedno govorila, da moram z ženskami ravnati s spoštovanjem. Zame je bilo to vseskozi prisotno v moji glavi, zato ob teh dejanjih tudi nisem mogel uživati. Droge so postavile neke vrste zaslon med mano in tem, kar sem počel. Bili so časi, ko je moja varnostna služba vsako noč večkrat preverjala, ali še diham."

LaToya presenetila s trdim delom pred kamero
Preberi še
LaToya presenetila s trdim delom pred kamero

Ameriški superzvezdnik je leta 2014 dal skozi razstrupljanje s pomočjo pastorja Carla Lentza. Prav tako se je takrat odločil za obdobje celibata. Zdaj uživa alkohol le na družabnih dogodkih in trdi, da se od takrat ni dotaknil drog. Trdo dela na tem, da bi postal boljši moški in dober mož Hailey, s katero sta se poročila prejšnji september. Priznavata, da zakonski stan ni mačji kašelj in da sta že poiskala pomoč pri profesionalnih svetovalcih.

Trdo dela na tem, da bi postal boljši moški in dober mož Hailey, s katero sta se poročila prejšnji september.
Trdo dela na tem, da bi postal boljši moški in dober mož Hailey, s katero sta se poročila prejšnji september. FOTO: Profimedia

Čeprav so od njegovega zadnjega albuma pretekla že več kot tri leta, so Justinove misli daleč od glasbe. "Že samo razmišljanje o glasbi mi povzroča stres," pravi Bieber. "Bil sem uspešen že od trinajstega leta, tako da nisem imel nobene priložnosti, da bi našel sebe, da bi ugotovil, kdo sem. Potreboval sem nekaj časa, da sem ocenil samega sebe – kdo sem, kaj hočem od sebe v življenju, v svojih odnosih, kdo hočem pravzaprav biti. Ko si popolnoma predan glasbi, je o takšnih stvareh včasih težko razmišljati."

Lindsey Vonn: od seksi fotografij, vročih romanc do športnih uspehov
Preberi še
Lindsey Vonn: od seksi fotografij, vročih romanc do športnih uspehov

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417