INTERVJU

Sandra Negro (Doll House) o erotičnih masažah: ''Tudi ženske imamo rade ročna dela''

A.P.
26.07.2021, 6:00
0
Spolnost je v Sloveniji še vedno tabu tema. A to ni ustavilo Sandre Negro in Valentine Markežič, da ne bi pred letom in pol odprli prvo javno hišo z lutkami za seks pri nas in tako prebili led. Bordel sta umestili na strateško lokacijo, v Sežano, blizu italijanske meje, kjer je tovrstni posel pred korono cvetel in je bilo treba na termin čakati več mesece. Če je bil bordel v prvi vrsti namenjen moški populaciji, zdaj na svoj račun pridejo tudi ženske, saj jih v javni hiši Doll House čaka erotična masaža, za katero Sandra pravi, da ''gre za kombinacijo klasične švedske masaže s senzualnimi dotiki, tudi erogenih con'', s katero s stranko maser pride do vrhunca.

PREBERI ŠE
Lepotička z OnlyFans, Jinny Ribič: ''Morda koga moti moj videz, ne znam pa si predstavljati, da bi koga motilo lepo vzgojeno dekle''

Za vami je dobro leto in pol delovanja. Vemo, da je težko podati realno oceno delovanja, saj je zadnje leto in pol zaznamovala pandemija koronavirusa, pa vendar. Gredo stvari po načrtih?

Stvari definitivno ne gredo po načrtih (smeh). Šalo na stran. Realno oceno je sedaj težko podati, vendar ne glede na razmere, sva zadovoljni, da bordel sploh še deluje. Odprli sva ga namreč lanskega januarja, pred nami je bil mesec in pol poslovanja, nato pa je sledilo zaprtje. Zato bova realno oceno lahko podali, ko bova nemoteno delali. Sedaj pa je zadeva pod velikim vprašajem. Upava na boljše čase in se medtem trudiva dalje po poti, ki sva si jo zadali.

Imate bolj ali manj stalne stranke ali se na vratih še vedno redno pojavljajo novi radovedneži oz. radovednice?

Še vedno se pojavljajo radovedneži, imamo pa tudi stalne stranke, ki se k nam vračajo z veseljem. Je pa res, da je tudi kakšen radovednež vmes postal redna stranka.

Doll House Slovenia je sploh prvi tovrstni bordel pri nas.
Doll House Slovenia je sploh prvi tovrstni bordel pri nas./ FOTO: osebni arhiv

PREBERI ŠE
To so najbolj seksi športnice olimpijskih iger v Tokiu

Ali gre (še vedno) predvsem za tujce (Italijane) ali smo tudi Slovenci tovrstne usluge že vzeli za svoje?

Da, predvsem gre za stranke iz Italije. Slovenci smo pač malce zaprti glede preizkušanja spolnosti. Bojimo se – vse, kar ni po protokolu spolnosti, je nezanimivo oziroma strašljivo. Na tem mestu bi rekla, da imamo Slovenci pred sabo še dolgo pot, preden odpremo obzorja spolnosti in se zavemo, da je to nekaj najbolj naravnega, prijetnega in predvsem zdravega! In nenazadnje, raznolikega. Tako bom dejala – zadovoljna sem oziroma bom, če vsaj malo pripomorem k temu z našim bordelom.

Kateri so sicer največji pomisleke ljudi, ki zaidejo oz. želijo zaiti k vam?

Predvidevam, da jih je strah preizkusiti nekaj novega. Morda pa zelo ključno vlogo igra diskretnost, vsaj pri naših sosedih je tako. Temu sva dali velik poudarek ob odprtju, zato tudi imava stalne stranke, ki se k nam vračajo, saj jim je ta zagotovljena. Poleg tega pa jim je zagotovljena prijetna izkušnja v prijetnem ambientu. 

Ko smo se pogovarjali nazadnje, ste dejali, da je veliko povpraševanje tudi s strani ženske populacije. Prav zaradi tega ste nedavno v ponudbo dodali erotično masažo za ženske. Pojem erotične masaže si ljudje pogosto predstavljajo napačno, saj ne gre za doseganje vrhunca. Delno je razlog za to dejstvo, da so tovrstne masaže zgolj krinka za prostitucijo. Nam lahko razložite za kakšno vrsto masaže gre v tem primeru?

Da, pretekli mesec sva dodali v najino ponudbo tudi masažo, ki je namenjena izključno ženskam. Bilo je veliko povpraševanja z ženske strani. Glede na to, da nam je covid-19, tako kot vsem ostalim, prekrižal načrte, ki so bili v pripravi, sva se odločili, da ponudiva nekaj, kar bo namenjeno le nam ženskam. Tako se je rodila ideja za erotične masaže. Gre za kombinacijo klasične švedske masaže s senzualnimi dotiki, tudi erogenih con in posledično vrhunca. Vendar NE gre za prostitucijo, saj maser ni tako imenovani žigolo, vendar zgolj maser, ki bo poskrbel, da bo stranka odšla z nasmehom. In ne samo zato, ker bo doživela vrhunec, vendar tudi zato, ker bo sama masaža pripomogla k dobremu počutju. Gre pa izključno za ročno delo, uporabljajo se olja, ki nahranijo kožo in so primerna za občutljivejše dele telesa ... Vse skupaj poteka v lepem in sproščen ambientu z nagajivo glasbo.

Lutke, za razliko od ljudi, ne obsojajo, zato smo lahko ob njih povsem sproščeni.
Lutke, za razliko od ljudi, ne obsojajo, zato smo lahko ob njih povsem sproščeni./ FOTO: osebni arhiv

PREBERI ŠE
Ali je alfa moški res najbolj zaželen?

Kaj pa lutka za moške? Je ta že dopolnila zbirko robotiziranihmi silikonskimi seks lutk, ki izpolnjujejo moške fantazije?

Moška lutka je bila v načrtu, vendar bo še malce počakala. Imava tudi nekaj drugih projektov, ki so zaradi razmer še vedno na čakanju. Upava pa, da se bodo zadeve in stanje v gospodarstvu čimprej normalizirano in da bomo lahko vsi nemoteno delovali.

Če vam fetišev ne zadovolji partnerka, vam jih lahko morda seks lutka.
Če vam fetišev ne zadovolji partnerka, vam jih lahko morda seks lutka./ FOTO: osebni arhiv

Komu bi v prvi vrsti priporočili seks z lutko? Ali lahko stranka dobi tudi kakšen nasvet glede spolnosti? Vsaka resna stranka ima svoje želje in čisto vsakemu oziroma vsaki skušava ustreči. Do sedaj nama je to uspevalo, zato bova nadaljevali po tej poti. Stranke iščejo tudi pogovor in prav s tem je pol lažje uskladiti želje strank.

Lutko bi priporočala vsem tistim, ki si želijo nove izkušnje, tistim, ki so mogoče še ''nevedneži'' glede spolnosti, tistim, ki imajo morda kakšne fetiše in jih ne upajo priznati partnerkam. Ogromno je takih, ki so zaprti vase, bodisi zaradi zaprtega karakterja, bodisi zaradi določenih fizičnih omejitev ali česa drugega. Pri nas se lahko popolnoma sprostijo in preizkušajo. Lutke zadržijo vse skrivnosti zase (smeh). In še bi lahko naštevala. Izkušnja z lutko je sicer namenjena tudi parom in imeli sva tudi že nekaj strank, ki so prišle v paru. Seveda so dobrodošle tudi ženske, ki si želijo preizkusiti lutko. Kakor koli obrnemo, je vse namenjeno raziskovanju spolnosti. Tudi erotične masaže za ženske so edinstvena izkušnja, ker fantje ... tudi me imamo rade ročna dela. (smeh)

Po kateri lutki pa je največje povpraševanje?

Povpraševanja je po vseh treh, saj so različne. Nekateri imajo radi obilnejše ženske in naša Victoria je prav ženska za takšne. Emma je bolj suhljate narave, pa vendar lepotica. Mia je najmanjša in posledično najlažja za uporabo, zato jo tudi rada priporočim kot prvo izkušnjo.

PREBERI ŠE
Sandra Negro, solastnica bordela z lutkami: ''Morda pa lutka 'dovoli' kaj več kot partnerica''