INTERVJU

Kristina Miler: ''Če je prava ljubezen, vidiš samo tisto osebo in nobene druge''

M.S.
20.01.2023, 13:00
2
Čeprav se je zdelo, da je bil konec Sanjskega moškega, ko je Blaž Kričej Režek izbral Kristino Miler, šele začetek res nečesa lepega, se je ljubezenski mehurček hitro razpočil, danes pa sta se znašla celo sredi obračunavanja preko medijev, čemur se je Kristina skušala izogniti. ''Želela sem, da to ostane privatna zadeva. Ampak ker je šlo res daleč, sem povedala svojo plat zgodbe, dalje v drame se pa ne mislim spuščati,'' je jasna mlada Celjanka. V času, ko smo mi še lahko spremljali šov, sta onadva že bila določene bitke, ki so se z zamikom zares razplamtele šele sedaj. Tudi ta, da Blaž ne more imeti samo ene ženske, kot je na družbenem omrežju pojasnila Kristina, ki je prav zaradi tega tudi prekinila stike z ''viceprvakinjo'' Sanjskega moškega, Arijanno.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Zdaj, ko se je malce, čeprav ne zares, polegel prah okoli šova Sanjski moški, je morda na mestu vprašanje – kaj je najbolj pomembna stvar, ki ste se jo naučili pri tem, in ali bi se še enkrat odločili za sodelovanje?

Najbolj pomembna stvar, ki sem se je naučila je to, da si mnenja drugih ne smem preveč jemati k srcu, ker se bodo vedno našli ljudi, ki bodo obsojali, in to, da ne smem nikoli pustiti, da mi negativni komentarji pridejo do živega. Definitivno čutim, da sem postala močnejša oseba. Mogoče bi še kdaj sodelovala v kakšnem šovu – odvisno, kako bi se tedaj počutila. 

Kaj se vam je rojilo po glavi, ko ste Blaža videli prvič? Ste kdaj vmes začutili, da bo na koncu izbral prav vas?

Prvič, ko sem videla Blaža, se mi je zdel zelo simpatičen. Bolj proti koncu sem slutila, da bo izbral mene, ampak nikoli pa nisem bila v to stoodstotno prepričana. 

Ljubezen med Kristino in Blažem žal ni trajala dolgo.
Ljubezen med Kristino in Blažem žal ni trajala dolgo./ FOTO: POP TV

Ko se dva ne razumeta in se razideta, gresta običajno vsak svojo pot. Pri vama ni bilo tako, saj se za vaju vendarle zanimajo mediji in javnost, ki hlepijo po drami. Kako je bilo živeti v luči žarometov, dolgo časa skrivati, da vas je Blaž izbral, in kako ocenjujete poročanje medijev o usodi vajine zveze?

Na začetku je bilo kar čudno, ampak kasneje sem se na to navadila in sprejela, da tako mora biti. Poročanje najinega razmerja v medijih sem pričakovala, saj je bilo vse to javno, tako da razumem.

PREBERI ŠE
Predelala kombi in se podala v svet: Čim se lotiš življenja v kombiju, se moraš zavedati, da problemi bodo in boš vseskozi po malem moral avto popravljati, dograjevati in nadgrajevati

Je lahko človek razdvojen, ko je resnično zaljubljen? Blaž je do konca kolebal med vami in Arijanno. Ko človek ve, pač ve in tedaj ni prostora za drugega ... Verjetno je lepo sedeti na dveh stolčkih, a obenem se zdi kot klofuta eni in drugi.

Moje mnenje je, da v ljubezni ne moreš biti razdvojen. Če je prava ljubezen, vidiš samo tisto osebo in nobene druge. Če pa si z eno osebo in razmišljaš o drugi, vedno izberi drugo, ker če bi prvo zares ljubil, ne bi videl druge.

Zdelo se je, da se bosta razšla prijateljsko, toda zadnje tedne se zdi, da zgodba postaja umazana, ko je Blaž začel javno prati umazano perilo, česar sami niste želeli. Vas je to kaj prizadelo? Kaj porečete na udarce pod pasom, glede na to, da ste zelo prijazni, uglajeni in vljudni in se ne želite spuščati na tak nivo?

Prizadelo me je, da se je začelo to javno deliti, kljub temu, da sem jaz želela, da to ostane privatna zadeva. Ampak ker je šlo res daleč, sem povedala svojo plat zgodbe, dalje v drame se pa ne mislim spuščati. Bom pa vedno povedala resnico. Ne maram dram, zdi se mi precej otročje, da se razlaga, kaj in kako, ampak če se moje ime po krivem blati, ne bom ostala kar tiho.

PREBERI ŠE
Cirkusantka Tamia Šeme: Cirkus ni samo nek ''smešni nered''

Kako bi moral po vaše pravi sanjski moški ravnati z žensko, z damo?

Pravi sanjski moški bi moral s svojo izbranko ravnati s spoštovanjem, ljubeznijo, biti iskren in da ji da jasno vedeti, koliko mu pomeni. Da je v njegovih očeh in srcu samo ona.

Kaj je tisto, česar partnerju ne bi nikoli odpustili, in kaj si predstavljate pod pojmom zdravo razmerje?

Nikoli mu ne bi odpustila varanja, neiskrenosti in nespoštovanja. Zdravo razmerje temelji na komunikacijah, sprejemanju osebe in kompromisih. Iskren pogovor lahko reši veliko sporov in nestrinjanj.

Pravite, da ne marate dram. Format Sanjski moški pa je kot magnet za drame. Kako se vam je uspelo izmakniti vsem čerem na poti do zmage? Verjetno so bile tudi provokacije ...

Bile so provokacije, tudi zdaj so, ampak jaz se, kot rečeno, v drame ne bom zapletala in bom vedno povedala resnico.

Z udeležbo ste postali javna osebnost. To je s seboj prineslo določeno odgovornost. Kako se je vaše življenje spremenilo po šovu? Poslovno in zasebno.

Prepoznavnost je spremenila kakšno stvar ali dve, ampak si ne pustim, da bi to spremenilo mene. Sem ista oseba, kot sem bila pred vstopom v šov. Svoje platforme pa skušam uporabiti, da delim pozitivo, nasvete za življenje in modo – sploh med mlade, saj mislim, da v današnjem svetu mladi res potrebujejo nekoga, na kogar se lahko zanesejo. Skušam biti ta oseba. Ustvarjati bom začela vloge, z namenom, da pokažem, da si ob kakršnihkoli problemih lahko nasmejan, pozitiven in srečen. Vsak problem se da premagati in to želim deliti z vsemi. 

Blaž in Kristina sta kmalu po koncu šovu razkrila, da nista več skupaj. Tedaj so bili odnosi med njima tudi še bolj prijateljski.
Blaž in Kristina sta kmalu po koncu šovu razkrila, da nista več skupaj. Tedaj so bili odnosi med njima tudi še bolj prijateljski./ FOTO: POP TV

V prostem času radi slikate. Kaj vam pomeni tovrstno ustvarjanje in kateri so vaši najljubši motivi? Boste nekoč svoje umetnine delili tudi z javnostjo?

Rada slikam, saj se ob tem zelo sprostim. Odmislim čisto vse okoli sebe in se izgubim v svetu barv in platna. Motivi so čisto odvisni od mojega počutja – včasih so pisani, včasih pa bolj enobarvni. Mogoče bom delila kakšno sliko na svojem Instagram profilu.

Česa se v življenju najbolj bojite?

Najbolj se bojim izgubiti svojo družino.

Kaj vas je do zdaj najbolj prizadelo?

Izguba ljube osebe. 

Pred leti ste sodelovali na lepotnem tekmovanju za Miss Earth, kjer se osvojili lento za Miss Earth Air in nagrado za najlepšo ekološko obleko, ki ste jo ukrojili skupaj s sestro. Marsikdo ne ve, da ste tudi modna svetovalka. Je vaša prihodnost torej v modi ali se morda nekoč vidite kje drugje?

Moja prihodnost je definitivno svet mode in igralstva. V tem sem se našla. Počutim se srečno pred kamero in fotoaparatom. Vem, da je to, kamor spadam, tako da bom definitivno nadaljevala v tej smeri.

PREBERI ŠE
Goran Hrvaćanin: Če smo smešni, naj se odločijo gledalci

Pravite, da ste prav na tem tekmovanju pridobili na samozavesti, ki vam jo je prej kronično primanjkovalo. Kako se danes spopadate z negotovostjo? Se ravno zato radi postavljate pred raznorazne izzive?

Zdi se mi, da ima vsak človek vedno neke "nesigurnosti", zato se moramo naučiti sprejeti takšne, kot smo. Vedno si ponavljam, da sem dovolj – pa ne dovolj za druge. Jaz sem dovolj zase, ker če želimo, da nas imajo drugi radi, moramo imeti prvo radi sami sebe. Zelo je pomembno, da stopimo iz svoje cone udobja, ker ko premagamo strah, postanemo močnejši in večkrat ko to naredimo, več samozavesti dobivamo.

Kaj svetujete mladim, ki jim primanjkuje samozavesti? Kako iz nekoga, ki hlepi po pozornosti, postati nekdo, ko ga drugi občudujejo, posnemajo?

Tako kot sem rekla, prvo morajo imeti radi sebe. Ne smete se bati pokazati sebe ... Radi slikate, berete knjige, igrate kakšen inštrument, se ukvarjate s kakšnim športom – pokažite to, ne se skrivati, ker vas je strah, da vas bo kdo obsojal. Vedno se bodo našli ljudje, ki vas bodo obsojali in vedno se bodo našli tudi tisti, ki vas bodo podpirali. Moji vlogi bodo veliko temeljili na ljubezni do samega sebe in kako postati bolj samozavesten.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Ali še hranite posnetek vaše interpretacije Eminemove skladbe 'Without Me' za Miss Earth? Se da to še kje videti?

Posnetek moje interpretacije Eminemove pesmi lahko najdete na mojem Instagram profilu.

Bi kdaj sami pristopili do moškega ali prisegate na to, da moški vedno naredi prvi korak?

Sem že tudi jaz pristopila do moškega, ampak osebno imam rajši, če moški pristopi do ženske.

Vas mika, da bi še kdaj nastopili v kakšnem resničnostnem šovu ali se znašli v kakšni televizijski vlogi?

Morda bi še kdaj sodelovala v kakšnem šovu ali pa se preizkusila v vlogi voditeljice in igralke – zakaj pa ne jaz? Vedno sem odprta za nove izzive.

Kaj je nekaj, česar o vas morda še ne vemo, pa bi morali?

Vedno bolj sem odprta do svojih sledilcev. Če je kaj takšnega, boste definitivno izvedeli v mojih vlogih, ki bodo objavljeni na mojih socialnih omrežjih zelo kmalu. Velikokrat pa kakšno zanimivost o sebi zaupam svojim sledilcem na livu.

Resničnostni šov Sanjski moški si še vedno lahko ogledate na VOYO.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Drifterka Klavdija Rajkovič: ''Vozniki z znanjem drifta se v kritičnih situacijah odzovejo hitreje, saj jih lažje ocenijo''