Moskisvet.com
Kristina Mandarina

Intervju

Kristina Mandarina: ''V resnici nisem materialistka''

A.P.
28. 07. 2021 06.00
3

Kristino Penavo smo spoznali, potem ko je nenadejano zaslovela kot prodajalka mandarin na obcestni stojnici v bližini Zagreba in se je je prijel vzdevek Kristina Mandarina. Življenje mlade Hrvatice se je čez noč spremenilo, svojo slavo in videz pa je dobro unovčila. Svoj atraktiven videz zdaj prodaja tudi na platformi OnlyFans, kjer so tudi nekateri znani slovenski obrazi, kot je nekdanja misica Jinny Ribič, pa udeleženki šova Sanjski moški Ana Pusovnik in Lara Goršek Kos, spletna senzacija Denise Dame in druge. Kristino smo pobarali o slavi, plastičnih operacijah in o tem, kako drugačna je Kristina v resničnem življenju od tiste s spleta.

Lepotička z OnlyFans, Jinny Ribič: ''Morda koga moti moj videz, ne znam pa si predstavljati, da bi koga motilo lepo vzgojeno dekle''
Preberi še
Lepotička z OnlyFans, Jinny Ribič: ''Morda koga moti moj videz, ne znam pa si predstavljati, da bi koga motilo lepo vzgojeno dekle''

Odkar ste leta 2019 udarili kot strela z jasnega, se je za vas marsikaj spremenilo. Čez noč ste na račun svojega stasa postali prepoznaven obraz in poželi veliko, predvsem moške, pozornosti. Kako jo prenašate in kako reagirate na nespodobna povabila?

Po medijskem bumu se je marsikaj zgodilo. Veliko moških pristopi do mene, nekateri se želijo z menoj poročiti, a jih ignoriram, saj za take stvari nimam časa. Seveda dobim precej več pozornosti kot prej, kar pa me ne moti in sem vesela, da me ljudje prepoznajo.

Ljudi ste navdušili s svojim videzom. Zakaj ste se odločili za plastične operacije, ko pa ste že bili popolni?
Drži, da sem šla pod nož in naredila nekaj popravkov na sebi – in tega se ne sramujem. Odločila pa sem se za tisto, kar sem potrebovala, da se počutim dobro v svoji koži.

Mlada Hrvatica je dobro unovčila svojo prepoznavnost.
Mlada Hrvatica je dobro unovčila svojo prepoznavnost. FOTO: osebni arhiv

Pred časom ste sicer imeli slabo izkušnjo ...
Nedavno sem imela slabo izkušnjo s ''kirurgom'', ki mi je uničil obrvi in obraz ter pustil za seboj velike brazgotine. Z njim zdaj bijem pomembno sodno bitko, tako kot številna druga dekleta, ki so jo odnesla še precej slabše od mene. Vem, kako težko jim je.

Nedavno ste se po vzoru mnogih deklet odločili, da odprete svoj račun na platformi OnlyFans. Kaj je bil razlog, da ste se vkrcali na ta donosni ''vlak''?
Za OnlyFans sem se odločila čisto slučajno, in sicer na prigovarjanje prijateljice. Moram priznati, da je vse skupaj zelo zabavno.

Sandra Negro (Doll House) o erotičnih masažah: ''Tudi ženske imamo rade ročna dela''
Preberi še
Sandra Negro (Doll House) o erotičnih masažah: ''Tudi ženske imamo rade ročna dela''

Nam lahko zaupate, kaj objavljate na tej platformi za odrasle?
Ne morem razkriti, kakšno vsebino ponujam, lahko pa povem, da moji naročniki v njej zelo uživajo.

Kristina se je na prigovarjanje prijateljic nedavno podala na platformo OnlyFans.
Kristina se je na prigovarjanje prijateljic nedavno podala na platformo OnlyFans. FOTO: osebni arhiv

Bi zase rekli, da ste materialistka? Ali je to zgolj ''predstava'' za ljudstvo? Vemo, da fotografije oz. družbena omrežja ne povedo vsega ...

V resnici nisem materialistka, a si rada privoščim, kar si želim in kolikor lahko.

Kako različna je sicer Kristina na Instagramu od Kristine v resničnem življenju?

Sem povsem normalno dekle, ki hodi na kave, v kino in na zabave.

Koliko vam pomeni zunanji videz?
Videz mi je zelo pomemben, saj z njim služim. Zato rada poskrbim za svoje telo in izgled.

Bilo je nekoč ... Pisalo se je leto 2019, ko je Kristina prodajala mandarine na obcestni stojnici in si čez noč izborila slavo.
Bilo je nekoč ... Pisalo se je leto 2019, ko je Kristina prodajala mandarine na obcestni stojnici in si čez noč izborila slavo. FOTO: YouTube
Za njimi na OnlyFans vzdihuje največ moških
Preberi še
Za njimi na OnlyFans vzdihuje največ moških
... kmalu za tem pa se podala na pot lepotnih posegov.
... kmalu za tem pa se podala na pot lepotnih posegov. FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479