Moskisvet.com
Tolmačica

Glasba

Tolmačica znakovnega jezika podivjala ob tej evrovizijski pesmi

E.R.
13. 05. 2024 13.50
1

Tolmačica znakovnega jezika je spremljala nastop hrvaškega predstavnika na tekmovanju za Pesem Evrovizije in se spustila z vajeti.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Pesem, ki jo je hrvaški predstavnik Baby Lasagna  predstavil na tekmovanju za Pesem Evrovizije in nosi naslov "Rim Tim Tagi Dim", bo marsikomu še dolgo odzvanjala v glavi, videoposnetek z Reddita pa dokazuje, kako zelo priljubljena uspešnica  je postala po vsem svetu.

Baby Lasagna - Evrovizija 2024
Baby Lasagna - Evrovizija 2024 FOTO: Profimedia

Prevajalka znakovnega jezika je namreč pred posnetkom nastopa 28-letnega predstavnika južnih sosedov zaplesala in zapela ter s tem marsikoga nasmejala.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ne samo, da natančno prevaja besede v znakovni jezik, ampak tudi ritem", "Ne bi mogel biti bolj ponosen na Baby Lasagno", "Morala bi biti na odru in imeti bend", "Ona ni samo tolmačka, ampak tudi izvajalka", "Zmagovalka naslednjega leta," so komentirali uporabniki Reddita pod videoposnetkom.

Baby Lasagna je na letošnji Pesmi Evrovizije s pesmijo Rim Tim Tagi Dim sicer zasedel drugo mesto. Zmagal pa je švicarski predstavnik Nemo s pesmijo "The Code".

Velika evrovizijska zmagovalka je Švica.
Velika evrovizijska zmagovalka je Švica. FOTO: AP

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: net.hr & www.reddit.com

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479