Moskisvet.com
Pussycat Dolls

Glasba

Članica Pussycat Dolls zvezdnici Nicole ukradla šov in bila nagrajena z ledenim pogledom

A.P.
05. 12. 2019 15.52
0

Ameriška ženska popskupina Pussycat Dolls, ki jo sestavlja šopek privlačnih deklet z Nicole Scherzinger na čelu, se je skoraj desetletje po razhodu vrnila na glasbene odre. Dekliška skupina je bila nedavno obsojena pohujšljivega nastopa na britanskem X-Factorju, kjer so šla po mnenju mnogih dekleta s svojimi seksapilnimi opravami predaleč. A bolj kot to, da so bile videti kot striptizete, te dni odmeva posnetek iz leta 2006, ki je pokazal, da v skupini nekoč le ni bilo tako zelo rožnato, kot se je zdelo navzven.

Dekliško skupino Pussycat Dolls pooseblja Nicole Scherzinger (41), saj so bile Ashley Roberts (38), Kimberly Wyatt (37), Carmit Bachar (45), Jessica Sutte (37) in Melody Thornton (35) bolj kot ne za okras, z izjemo slednje, ki je bila drugi vokal skupine in na prvem nastopu skupine po skoraj desetih letih pavze ni nastopila.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Čeprav so bila pravila znotraj skupine jasno določena, pa očitno vsa dekleta s svojimi vlogami le niso bila popolnoma zadovoljna in so nekatere želele stopiti iz velike sence, ki jo na njih metela Nicole. Ta je nekoč priznala, da je kljub vokalnim sposobnostim Thorntonove, odpela 95 odstotka skladb.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Brat Pabla Escobarja predstavil prepogljiv telefon
Preberi še
Brat Pabla Escobarja predstavil prepogljiv telefon

Na posnetku iz leta 2006 Thorntova sredi nastopa na ameriških glasbenih nagradah nenačrtovano in na veliko presenečenje Nicole vajeti prevzame v svoje roke in za nekaj trenutkov z vokalom povozi in ukrade šov glavni zvezdnici skupine, ki nad njeno potezo ni bila nič kaj navdušena, kar se je dalo razbrati iz njene hladne reakcije.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376